Hvordan du udskifter Wheel rullen på bunden af et skab dør

January 31

Hvordan du udskifter Wheel rullen på bunden af et skab dør

De fleste closet døre er hængt fra rullerne på toppen end i bunden. Sjældent med tunge glas eller træ closet døre, kan et lavere roller spor og bunden roller anvendes. Disse har tendens til at få beskidte og rullerne er tilbøjelig til at slides hurtigt og marmelade i skinnerne, hvilket er grunden til denne type bruges sjældent. Hvis du har en bunden roller stil skabet døren der ikke længere glider frit, kan du måske reparere det simpelthen eller du måske nødt til at erstatte rullen.

Instruktioner

•Kontrollér ramme rullens spor i bunden af døren. Hvis aluminiumsramme er bøjet eller vredet, brug din tænger til at forsigtigt glatte de beskadigede dele af sporet, så hjulet vil rulle frit. Der alene kan løse dit problem.

•Undersøg hjul til skade. Hvis de synes at være fastklemte, kan du nødt til at arbejde dem løs med en skruetrækker og tænger, før du vil være i stand til at løfte døren fra sporet. Fjern hjulene, så de bevæge sig så frit som muligt i sporet.

•Locate Phillips hoved skruen lige over rammen, som regel i siden af døren lige over rammen i nærheden af rullerne. Denne skrue sænker og hæver rullerne. Stramme skruen for at sænke rullerne. Dette vil løfte den nederste ramme og kan gratis rullerne, så skabet døren virker fint.

•Kontrollér toppen af skabet døren ramme til at se, om der er en lignende roller justeringsskrue for toppen af døren. Hvis rullerne på toppen og bunden er udvidet for langt, kan døren være bindende. Du kan som regel løsne både ruller ved at løsne justering skruer lidt. Hvis de nederste hjul stadig ikke vil rulle, skal så de blive erstattet.

•Løsn justeringsskrue at sænke hjul, droppe døren lavere mod bunden af sporet. Løsn de øverste hjul, hvis nogen, til at give mere plads. Pas på, at døren ikke slippe ud af den øvre spor og falder på hovedet. Når hjulene tilbyder nok clearance øverst og nederst, skulle du kunne løfte skabet døren opad og svinge i bunden af den lavere spor.

•Tag døren og sæt den på toppen af et par af savbukke. Find de beskadigede hjul og fjerne hjul og beslag. En boremaskine og driver bits gør en hurtig arbejde af det. Du vil sandsynligvis nødt til at erstatte hjul og beslag. Prøv at finde en nøjagtig erstatning for hjulet, så du ikke behøver at kraft-fit den del, som kan gøre det vanskeligt eller umuligt at erstatte dør i sporet.

•Rengør spor med ståluld før remounting døren. Brug en silikone smøremiddel til at reducere snavs samling får du med petroleum baseret olier.

•Fuldt trække både top og bund valser ved at dreje de justering skruer mod uret (løsne). Indsæt toppen af døren i det øvre spor og løft bunden over sporet skinner og sæt den i rillen. Hold toppen og udvide hjulene, indtil de er næppe høj nok til at holde toppen af døren mellem skinnerne af døren guide.

•Stram (forlænge) nederst hjul indtil skabet døren ruller let i skinnerne og toppen af døren er sikkert i upper guide track. Sørg for du ikke overbelaste hjulene og forårsage døren til binde som det ruller.

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med at finde erstatninger for de lavere ruller, kan du muligvis slippe af sted med bytte dem for de øverste ruller. Overdelen har ikke vægt på dem og derfor bære ikke som de lavere dem gør. De er dog de samme ruller som de lavere, og er lige så robust. Bare sætte slidt dem på toppen af døren og unworn øverste rullerne på bunden.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com