Om plante Zebrina Rojo

January 31

De ornamentale banan plante kendt som zebrina rojo er vokset i boligen og udendørs haver for sin attraktive løv, som er grøn stribet med Bourgogne i brogede mønstre. Rød-farvede frugter zebrina rojo producerer er seedet og uspiselig, men anlægget er stadig en ønskede eksemplar af gartnere verden over for sin eksotiske udseende, især når der dyrkes i massen.

Musa Sumatrana

Musa sumatrana er mere almindeligt kendt som zebrina rojo eller "rød banan" anlæg. Også kendt som "bloodleaf" eller "blod banan", zebrina rojo planter der dyrkes for deres påfaldende farverige blade, som er smal og har patches eller striber af grøn og lilla-røde pletter og dyb rødbrune undersider. Zebrina rojo planter har solide røde stilke, der vokser lodret at nå højder på op til 10 fødder når de plantes udendørs.

Naturlige Habitat

Zebrina rojo anlægget er indfødte til verdens fugtige troperne, hvor den vokser under skyggen af høj-voksende baldakin. Zebrina rojo har tilpasset til at trives i de varme, våde betingelser af tropiske og subtropiske regioner ved at udvikle brede grønne blade og små frugter og blomster. Gartnere bor i USDA zoner 8-11 vil have den bedste succes i stigende zebrina rojo i udendørs rum, men alle kan skabe de ideelle rammer for blod banan plante indendørs.

Effekt af sollys

Sollys kravene i zebrina rojo planter er meget bestemt, men let at tilfredsstille. Øge mængden af lys øger farvekontrasten i bladene af visse arter. Dog for meget direkte sollys eller perioder med langvarig udsættelse for kunstigt lys skaber en unaturlig indstilling, og planten kan ikke producere de kontrasterende farver, der er kommet til at identificere, hvilken art.

Generel pleje

Musa sumatrana kræver masser af vand, veldrænet jord og en lyssky sted, der modtager nogle sollys. Zebrina rojo planter er tilpasset til indendørs voksende rum og dyrkes i beholdere. Når det opbevares i en stor container, vil zebrina rojo vokse til at nå højder mellem 3 og 5 fødder. Langsom-udgivet gødning vil hjælpe din zebrina rojo planter får de næringsstoffer de har brug for i hele vækstsæsonen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com