Sådan Pick Garden grønne

July 1

Haven grønne omfatter bladgrøntsager grønne grøntsager, der er høstet i det tidlige forår eller falde. De omfatter spinat, grønkål, collard greens, sennep greens og majroer. Størstedelen af haven grønne kan høstes, enten ved at trimme væk enkelte blade eller afskære hele hovedet på sin base. Generelt, vil du høste enkelte blade, hvis anlægget er stadig ung og mørt og du ønsker at fortsætte med at producere blade i hele vækstsæsonen. Hele hovedet er normalt fjernes, når vækstsæsonen er komplet, som den endelige høst.

Instruktioner

Høst enkelte blade

•Undersøg anlæg til nogen misfarvede eller naturligvis beskadigede blade. Bruge en savtakket brødkniv eller havearbejde kniv til at skære væk disse blade på deres base. Kassér de beskadigede blade.

•Vælg den største og mest modne blade til at høste først. Brug en kniv til at skære blade fra planten. Forstå blade med én hånd og skive gennem deres base i en enkelt, fejende bevægelse. Ikke så gennem anlægget, da det kan beskadige den

•Wash blade til at fjerne snavs og sand. Pat tør og opbevar i køleskabet. Forbruge så hurtigt som muligt.

Høst hele hoveder

•Klart snavs fra omkring grønne med en hakke. Knæle ned og tage et nærmere blik på bunden af anlægget. De fleste grønne har et hoved, der er tilsluttet en lang pælerod strækker sig under jorden.

•Brug den skarpe kant af hoe eller en kniv til at skære igennem Pæleroden i bunden af plantens hoved. Sørg for snittet er omkring en tomme over overfladen af snavs, hvis du vil plante til at producere flere blade.

•Lift leder have grønne fra roden. Gemme hele hovedet inde i køleskabet, indtil det er forbrugt. For at forberede grønne, skræl de enkelte blade fra hovedet og kassér eventuelle misfarvede eller beskadigede grønne. Vaske resten grundigt for at fjerne snavs og sand og dup tør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com