Hvad til brug på kunstige blomster til at holde dem fra at være støvede

February 2

Kunstige blomster kan lysne op i næsten ethvert rum, og disse dage det er nogle gange svært at sige, at de ikke er reel. Hvad kan gøres, men når de ikke-så-real blomster har tilbragt et par måneder i en vase og begynde at få en smule støvede? Løsningen er så simpelt som kan være, og indebærer at bruge nogle fælles husholdningsartikler.

Afgøre problemet

Det er vigtigt at være sikker på, hvad kræver rengøring fra dine kunstige blomster er faktisk bare støv, da rengøring fedt eller andre rester vil kræve en anden metode til rengøring. Afgøre dette ved at ryste de kunstige blomster forsigtigt. Hvis en god portion af snavs og snavs falder væk når rystet, vil følgende metoder arbejde.

Fjernelse

At fjerne de kunstige blomster fra deres vase eller pot vil gøre renseprocessen meget nemmere, da vase eller pot kan sandsynligvis rengøres med en fugtig klud eller en løbetur gennem opvaskemaskinen.

Bag dem

En almindelig brun papirpose er en af to nøgler til at rense støv fra kunstige blomster. Placere blomster, stængler og alle i en brun papirpose, der er stor nok til at omfatte stilke.

Salt

Plain gamle salt, som du vil bruge til salt din mad er det andet centrale element i at holde din kunstige blomster fri for støv. Hæld ca 1/4 kop salt i papirpose til et arrangement, der har seks til et dusin stilke i det. Bruge en fuld kop til større arrangementer. Luk posen og ryst kraftigt. Salt fjerner støv og snavs fra de kunstige blomster.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com