Enkelt håndtag Badekar Faucet Reparation

February 2

En enkelt håndtag badekar armatur bruger bare en løftestang-formede håndtag til at åbne varmt og koldt vand vandhaner. Denne forsamling er almindelige i dag, men det er ikke uden problemer. Disse håndtag lække fra tid til anden håndtagene bryde og trim plader behovet for udskiftning. Alle disse rettelser er gør det selv-projekter, som du kan mestre med lidt hjælp.

Fastsættelse af lækager

Skiftende en del inde i håndtaget, kaldet patron, løser lækager og andre operationelle spørgsmål. Denne del er forholdsvis let at få adgang til. Blot slukke brusebad vand ved at lukke husets primære vandlinjen. Skru sætskruen, ligger på bunden af håndtaget, med en unbrakonøgle, og træk i håndtaget. Skru motorhjelmen eller låsemøtrikken, afhængigt af hvilken type hane du har, og fjerne dem. Tag eventuelle resterende trim stykker og adaptere. Fjern blækpatronen, og erstatte det med en ny lavet specielt til typen af vandhane du ejer. Hvis du har en Moen hane, fjerne patronen klippet på toppen af vandhanen, før du fjerner patronen. Disse vandhaner bruge et klip i stedet for en låsemøtrikken.

Udskiftning af håndtag

Et håndtag er relativt nemt at udskifte, fordi det er en enkelt del. Det tager kun et par minutter at fjerne håndtaget. Du behøver ikke at slukke for vandet, hvis du kun har planer om at fjerne håndtaget, fordi patronen under håndtaget danner en stram lukkehøjde med bruseren ventilen. For at tage nogen håndtaget for enhver model vandhane, finde stilleskrue, som er enten på den nederste kant af håndtaget eller nedenunder en lille hue på midten af håndtaget. Når det er fjernet, simpelthen trække håndtaget ud og skub et nyt på. Erstatte håndtag, der er slidte, plettet eller løs overskydende anvendelse.

Udskiftning af Trim

Trim er runde, metal plade på bruseren væggen lige bag din vandhane. Hvis det pauser, ruster eller funktionsfejl på nogen måde, bare erstatte det med en ny. For at få adgang til det, skub håndtaget ud efter at have taget ud sætskruen. Skru begge skruer på trim pladen. Normalt, er der én på hver side. Brug en skruetrækker til at skrue hver enkelt. Skub den nye trim plade på, og Fastgør det ved at indsætte, gevindskæring og stramme to trim pladen skruerne.

Justering af temperaturen

Hvis din vandhane vand ikke er varm nok, eller hvis det er for varmt og du er bekymret for skoldning, vil en simpel reparation løse problemet. Nogle armaturer har temperatur justeringsknapperne placeret på blækpatronen. Justere denne knop hæver eller sænker den maksimale temperatur output. At justere denne del, fjerne håndtaget, finde ingsknap temperatur, som er en dial formede dele, og tænde den. Del angiver hvilken måde at slå knob for at gøre den maksimale temperatur varmere og koldere. Denne reparation er kun for enkelt håndtag badekar vandhaner med en skolde vagt eller temperatur tilpasning funktion.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com