Hvordan til at trimme en lilla Passion plante

February 3

Lilla passion anlægget (Gynura aurantiaca), også i daglig tale kendt som den lilla fløjl plante, er en stueplante, værdsat for sin furry lilla blade. Planten vokser godt i lyse værelser og er relativt lav vedligeholdelse, ikke at behøve en stor gryde på grund af sin lille højde på bare en til to fødder. Trimning og rengøring sin lodne blade kan hjælpe med at holde lilla passion anlægget sund og frodig, tilføje en flash af farve til ethvert rum i dit hjem.

Instruktioner

•Rengør lilla passion plante. Støv og snavs kan samle på sine hår-dækket blade, øge chancerne for blad rot og sygdom. Bruge en soft-strittede børster, som en pensel eller tandbørste, at let rengøre anlægget før trimning og beskæring.

•Hvis en vedligeholdelse trim på anlægget. Drej lilla passion plante og inspicere det fra alle sider. Brug sakse eller saks til at skære ud nogen blade, der er visne, brune eller gule.

•Trim en ung lilla passion plante til at fremme ny vækst. Bruge dine fingre og Knib ud de voksende tips på hver gren på anlægget. Kassér tips, eller forlade dem på toppen af den pot jord at tilføje organisk materiale til puljen. To nye stængler vil vokse fra hver klemt forgreningspunktet.

•Prune tilbage lilla passion planten når den har nået over en fod høje, eller når det begynder at miste sin lilla farve. Som planten modnes, begynder dens blade typisk at miste deres lilla skær. Trimme tilbage plante alvorligt for at fremme ny vækst med restaurerede farve. Bruger sakse eller en saks og klippe planten til sin fjerde eller femte node fra plantens bund. En node er knobby vækst langs hovedstammen.

•Kapacitet lilla passion anlægget når du gør enhver tunge trimning. Brug en sprayflaske eller spand og vand indtil toppen af pottemuld er lidt fugtigt at røre.

Tips & advarsler

  • Blomster af lilla passion anlæg kan udsende en offensiv lugt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com