Gør saltsyre skade porcelæn?

February 3

Saltsyre er en form for saltsyre, der er solgt i hardware og hjem forbedring butikker som en super-stærk husholdning renere. Det er en potent pletfjerner til residential swimming pools, mursten og andre murværk, metaller og toiletter. Men det kan forårsage forbrændinger på eksponeret hud og øjne, og dampene kan være ganske irriterende til lungerne. Du kan bruge saltsyre til at rense porcelæn, men det kan beskadige overfladen.

Forholdsregler

Altid dække din hud og bære øjenbeskyttelse, når du bruger saltsyre. Massachusetts Institut for miljøbeskyttelse anbefaler iført syrefast gauntlet-stil (lange) handsker når du arbejder med saltsyre. Bruge saltsyre kun i et godt ventileret område til at reducere irritation fra dampe. Brug kun vand, hvis du nødt til at fortynde en syre, og altid tilføje syre til vand i stedet tilføje vand til syre. Aldrig blande saltsyre med ethvert andet kemisk eller rengøring produkt.

Uglaseret flise

Saltsyre har længe været brugt af professionelle til at rense uglaseret porcelæn og keramiske fliser. Keramisk flise Institute of America anbefaler imod denne praksis, at bemærke omfattende skader fra acid forbrændinger og skader på dekorative overflader og metaller fra røgen. Instituttet bemærker, at syre-rengøring af unglazed keramiske mosaik og uglaseret stenbrud flise kan opnås med mindre farlige syre rengøringsmidler.

Porcelæns toiletter

Saltsyre kan rense farves porcelæns toiletter og hjælp klare tilstoppede afløb. Det kan være ganske effektiv til opløse kalkaflejringer. Tillad ikke saltsyre til at sidde i din porcelæn toilet i en længere periode, da det kan beskadige porcelæn hvis anvendes forkert. Med antallet af sikrere alternativer, bør saltsyre være en rengøring valg af sidste udvej.

Bortskaffelse

Saltsyre kan være skadelige for miljøet, hvis det ikke håndteres korrekt. Overskydende saltsyre bør aldrig bortskaffes ved at hælde det ned i afløbet eller at sætte en beholder med det i papirkurven. Altid neutralisere syre inden bortskaffelse ved at hælde syren i en opløsning af 1 lb. natriumkarbonat og 3 gallons af vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com