Installation af bølgepap Tin tagdækning

February 4

Forberedelse

Tagdækkere skal først gøre en inspektion af tag for at være sikker på det er klar til bølgepap tin tagmateriale skal installeres. Enhver negle eller krydsfiner venstre skal på knopperne fjernes så kun en glat overflade er efterladt. Eventuelle beskadigede træ skal udskiftes før installation af bølgepap tin tagmateriale. Da bølgepap tin skal være sammenfaldende, er det nødvendige beløb mere end samlet kvadratfod af taget. Tagdækker bruger L blinkende, tag hætten blinkende, hex skruer og skiver og tag cement til at fuldføre installationen af bølgepap tin tagdækning. Bølgepap tin tagdækning virker bedst på en skrånende tag som vand flyder ned i rillerne i bølgepap tin.

Installation af bølgepap Tin

Det første stykke af bølgepap tin er placeret på træ knopper og naglet på plads. Det næste stykke af bølgepap tin placeres derefter på taget med en af kamme/riller hvilende på ridge/groove stykke ved siden af. Brug hex skruer og skiver, er de to stykker af bølgepap tin skruet sammen på en træ stud. Tagdækkere går på knopperne og skruet sektioner af tin at forhindre falder gennem taget eller beskadige bølgepap tin. Denne proces fortsætter, indtil resten af taget er dækket i bølgepap tin.

Anvende finpudse

Når alle af bølgepap tin har været skruet på plads, bære tagdækkere tag hætten blinkende op på taget, være omhyggelig med at skridt kun på afsnittene skruet af bølgepap tin. Tag hætten blinkende bruges til at slutte sig til bølgepap tin tagmateriale sammen øverst på en skrånende tag. Hex skruer og skiver bruges til at skrue blinkende på plads. L blinkende bruges for windows eller afsatser stikker op fra taget og områder, hvor taget ikke er helt flad. Hex skruer, skiver og tag cement bruges også til at holde L blinkende på plads. Bølgepap tin kan være efterladt hængende lidt ud over kanten af taget, eller blinkende kan bruges til at forsegle den bølgepap tin på alle kanterne af taget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com