Hvordan at blande kirsebær chokolade glasur pletten

February 4

Hvordan at blande kirsebær chokolade glasur pletten

Glasur træmøbler, trim arbejde eller kabinet med en træ pletten for at uddybe eller berige farven og at forsegle og beskytte træet. Træ pletter kommer i en bred vifte af toner herunder lys, gyldne toner, dybe brune og ibenholt. Bland pletter til at oprette en brugerdefineret glasur farve inden for denne sort du finde den nøjagtige tone, du ønsker. Bruge en kombination af chokolade og kirsebær glasur pletter til at skabe en rig brun farve med røde undertoner. Når du blander glasurer sammen, altid bruge den samme mærke og type. Et vandbaseret bejdse og en olie-baserede pletten kan ikke kombineres.

Instruktioner

•Study farve diagrammer for pletter at afgøre, hvilken chokolade pletten og hvilke cherry pletten for at bruge. De fleste producenter har pletter i nuancer af chokolade og kirsebær. Hvis der er ingen specifikke pletter kaldes "chokolade" eller "cherry", finde de nærmeste toner. Brun valnød eller kaffe toner, for eksempel, kan bruges i stedet for chokolade. Rød mahogni kan bruges i stedet for kirsebær.

•Start ved at gøre et lille, testbatch. Hæld en 1/4-cup af en plet i en lille plastikbeholder. Hvis du ønsker din endelige glasur til at være mere i brune side, begynde med chokolade pletten. Hvis du vil endelig pletten til at være mere på den røde side, begynde med kirsebær. Du vil starte med en to-til-en-forhold.

•Tilføj halvdelen (1/8-kop) af andet pletten og blandes grundigt med en børste.

•Paint blandingen på en skrot stykke træ, der svarer så nøje som muligt træ til at være plettet. Lad det tørre i et par minutter og inspicere farve resultat. Tilføje mere chokolade og kirsebær, hvis justeringer er nødvendige. Tage noter om, hvor meget af hver plet du tilføje så du kan oversætte det korrekte forhold til den endelige pletten blanding.

•Mix større mængder af pletten i en større, ren beholder ved hjælp af de samme forhold som prøve blanding. For eksempel ville prøve blanding af 1/4-kop chokolade og 1/8-kop cherry give dig en ratio, der indeholder 2 dele chokolade og 1 del kirsebær. Hvis du tilføjede en anden 1/8-kop af kirsebær, ville du have alt af 1/4-cup cherry, giver dig en lige andel af chokolade og kirsebær. Bland så meget plet, som er nødvendig for jobbet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com