Stedet Refinishing trægulve

February 5

En fuld lakering job på et trægulv er et stort, svært projekt, som vil have dit hus kage i støv og dampe i en uge. Det er ikke, noget, du ønsker at foretage bare af, siger, fastsættelse af en cigaret brænde mark eller nogle isolerede misfarvning, medmindre du har til. Gøre en spot lakering med nogle meget fint sandpapir, gulv-grade polyurethan, og en lille børste eller ansøgning svamp. Hvis ikke du er sikker på, om stedet lakering vil være tilstrækkelig, give det prøve; Du kan altid refinish hele gulvet senere, hvis det er nødvendigt.

Forberede området

Tricket med fastsættelse af finish af en beskadiget område af gulve er at fjerne de beskadigede lag af top-glans uden at grave ned i træ, selv. Hvis du gør det, vil det ændre udseendet af pletten. Hvordan du skal forberede området afhænger af, hvilken slags skade det er. For skader, der discolors finish, som en heel scuff, permanent markør eller andre misfarvning, der ikke kan renses ud, bruge meget fint sandpapir (220 grit) og let buff stedet indtil mærket er væk og finish vender mælkehvidt. Hvis skaden er en brænde mærke der har ændret tekstur af finish, Skrab det flade med en barberkniv, derefter sand-buff det.

Re-anvender Gloss

Spot-slibning det beskadigede område af gulvet tjener to formål: det slipper af mærket, misfarvning eller andre skader; og det betingelser overflade til at modtage nye glans. Polyurethan gloss vil ikke holde sig godt til en glat gloss overflade, men vil flage ud, så overfladen er poleret og kedelig. Når du fjerner støv fra området slebet, anvende din første frakke af ny glans med en børste eller svamp applikator, gør laget meget tyndt. Holde det begrænses så meget som muligt til det område, der var slebet. Du vil opdage, at når du sprede glans over den mælkehvide poleret område, området vil blive klar igen.

Lagdeling glans

Hvis din forberedelse og slibning tog ned flere lag af glans, derefter genanvende ét lag vil ikke være nok. Kig på gulvet fra en side-vinkel, vurdere, om der er en fordybning, hvor den ny glans blev lagt. Hvis så, lad det tørre, derefter buff det igen med din 220 sandkorn sandpapir. Dette vil være counter-intuitive, som du vil ridse op din nyligt tørrede, skinnende klar gloss. Men det bliver gennemsigtig igen så snart du spead det nye lag. Fortsætte processen (tør, sandet, gloss) indtil niveau af den reparerede område er det samme som resten af gulvet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com