Hvordan at finde min ovn Motor nulstillingsknappen

February 5

Når motoren på din ovn bliver for varmt, eller en afbrydelse i det elektriske system, vil en switch rejse forårsager ovnen til at lukke ned normalt før circuit breaker ture. De fleste elektriske motorer, herunder Blæsermotor ovn har en reset-knappen, der popper op, når dette sker. Problemet løser ofte sig selv, og det er kun et spørgsmål om at trykke på reset-knappen for at få ovnen går igen. Nøglen er at finde ovn motoren nulstillingsknappen for at skubbe den ned igen.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til ovnen på afbryderknappen. Effektafbryderen er tydeligt markeret. Der kan også være en switch nær ovnen, der er rød og ligner en lyskontakt. Slukke switchen til at sikre, at ingen magt skal ovnen.

•Lift op blæser batterirummets dæksel til at få adgang til blæser hjul og blæsermotor. Nogle blæser dækker brug skruer, der kræver fjernelse med en Phillips-head skruetrækker. Røre let motorhuset med fingrene. Hvis huset er varmt, kan motoren til at afkøle før udkig og nulstille knappen resten.

•Look for en lille rød eller gul knap på siden af blæsermotor. Hvis du ikke kan se en på siden af motoren, der vender opad, føle på bagsiden af motorhuset for knappen.

•Tryk på nulstillingsknappen ned, hvis det er dukket op. Placer blæser Diskskuffens dør tilbage på plads og tænde tilbage til ovnen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com