Hvor meget vil det koste at reparation min Inground Pool?

February 5

Hvor meget vil det koste at reparation min Inground Pool?

En i-jorden pool vil levere mange timer af sjov til sin ejer og hendes familie og venner. Ingen i jorden swimmingpool, men er vedligeholdelsesfri. Desværre, en i-jorden pool kan udvikle et problem, der kræver reparation til sine liner, f.eks. En beton swimmingpool kan også udvikle revner i og omkring dets bassin, der nødvendiggør reparation, som godt. Fordi en i-jorden pool er fyldt med vand, nogle reparationer er kompleks og kræver særlig opmærksomhed, betydning eventuelle højere omkostninger, også.

Udgifter til reparation

Svømmebassiner kan udvikle en lang række spørgsmål, som vil nødvendiggøre reparation. Ifølge webstedet Service Magic varierer gennemsnitlige reparationsomkostninger efter region. For eksempel i Phoenix-området swimmingpool reparationsomkostninger gennemsnit $400, mens Houston, Texas, i gennemsnit $1.000. Service magi, siger dog også, at de fleste pool reparationer tendens til at være lavere eller højere end gennemsnittet. Fælles reparationsomkostninger til svømmebassiner normalt kører i rækken $100 til $200 eller $750 til $1.200, afhængigt af regionen og reparere kompleksitet.

Almindelige reparationer

River i en swimmingpool vinyl liner eller revner i sin cement er fælles reparation problemer. Et andet fælles swimmingpool reparation problem er utætheder omkring swimmingpoolen filter pumper, linjer og fittings. Åbninger fra Reach-gennemførelsesprojekterne, tårer eller revner i en swimmingpool kan føre til vand lækager. Desværre er anbefales det ikke at bare løbe en swimmingpool til at komme på en lækage, så er behov for andre foranstaltninger. Heldigvis, mange swimmingpool reparationer til pool liners eller bassiner er gør det selv-type jobs.

Vinyl Liners

Hvis du ejer en vinyl liner swimmingpool og liner lækager, skal du prøve at reparere den. Erstatte en i-jorden pool vinyl liner i stedet for at reparere eventuelle flænger eller tårer betyder købe en ny liner og derefter dræning og opfyldning af poolen. Simpel lækager i vinyl swimming pool liners kan repareres med patch kits, selv hvis de er under vand. Vinyl swimmingpool liner patch og reparation løsninger, på tidspunktet for publikation, koster fra 1,20 dollar op til $25.92.

Glasfiber Pools

Mange swimmingpools har en glasfiber liner snarere end en vinyl eller beton håndvask. Glasfiber pool liners er porøs, så de er billigt at opretholde og sjældent udvikle revner eller utætheder. Men hvis du har en glasfiber pool og dens liner behov resurfacing eller reparation, forvente at skulle betale ganske lidt bare for materialer. For eksempel, siger en pool resurfacing hjemmeside 1 gallon af gør det selv-lakering gelcoat til glasfiber pool liners koster $155.

Overvejelser

Andre spørgsmål, som kan nødvendiggøre swimmingpool reparation er pool pumpe problemer skyldes dårlig vedligeholdelse. Derudover vil opdelinger af andre swimmingpool udstyr som lys, gelændere og stiger kræver reparation. Undgå swimmingpool reparation spørgsmål ved at bo på toppen af nødvendig vedligeholdelse, især når det kommer til swimmingpool pumper og filtrering enheder. Hvis du ejer swimmingpool vinyl liner forhindre tårer eller flænger i sin liner ved at holde skarp eller slibende objekter ud af puljen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com