Hvordan at købe enkelte blomster

February 5

Hvordan at købe enkelte blomster

Købe individuelle blomster til en dato, indretning eller blot til lysere din dag kan undertiden være mindre rentable end indkøb og opdele en buket. Sammenlign priser på tværs af en bred vifte af leverandører og købe typer for at bestemme den bedste mulighed for dig.

Købe fra en Blomsterhandler

Sammenlign priser på enkelte blomster på din lokale blomsterhandlere. Forskellige blomsterhandlere kan have forskellige leverandører, ændre deres priser på grund af deres engros omkostninger. Hvis der er flere blomsterhandlere i dit nabolag kan de konkurrencedygtige priser eller tilbud. Taler til manager eller ejer for at se, hvis de kan sælge dig en individuel blossom i stedet for en buket, og hvor meget de opkræver pr. blomst.

Købe fra en købmand

Check din lokale markeder. Købmandsforretninger, især butikskæder og supermarkeder, har ofte en blomstret sektion, omend en begrænset. Selv om priserne kan være lavere end blomsterhandlere priser, må kvaliteten også være lavere. Du kan også have en begrænset udvalg, en Blomsterhandler vil kunne tilbyde en bred vifte, fordi de specialiserer sig i blomster.

Køber fra en planteskole

Kontrollere lokale gartnerier, havebrug Centre og havearbejde klubber. Skolen havebrug programmer, et kvarter blomst samfund eller en lokalt ejet børnehave kan alle give enkelte blomster, og er ofte villige til at lede dig til en person, der kan hjælpe, hvis de ikke er i stand til at imødekomme din blomst. Universitet havebrug programmer er også en værdifuld ressource.

Køb Online

Bestil blomster online. Mens ikke særlig omkostningseffektiv, er det stadig en mulighed. Være samvittighedsfuld af leveringsgebyrer, shipping omkostninger samt transittid og anmeldelser af de blomstret leverandør. Husk, at længere transit tid betyder mere visne blomster. Disse faktorer bestemmer den endelige værdi af en online-køb og kan hjælpe dig med at beslutte, om online bestilling er det bedste valg.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com