Hvordan man kan male et værelse guld

February 5

Male et værelse guld tager lidt ekstra indsats på grund af de tungere partikel-laden maling. Vigtigste er at holde malingen blandet hele maleprocessen at sikre en selv farve i hele lokalet. For at holde malingen korrekt blandet, bør der anvendes en elektrisk maling mixer. Dette værktøj findes på enhver maling levering butik. Anvende den guld maling kan gøres ved hjælp af en fælles pensel og rulle, men ansøgning teknik, der anvendes er noget specialiseret.

Instruktioner

•Pour en gallon af maling i en 5-gallon spand. Rør malingen ved hjælp af en elektrisk maling mixer hvert femte minut under hele maleprocessen for at holde malingen blandet.

•Pour en halv-quart af maling til indehaveren af håndholdte maling. Dukkert pensel i maling, indtil børsterne af børste er fyldt med maling.

•Klippe i hjørnerne af loftet og væggene med pensel, udtynding maling ud på vægge og lofter på mindst fire-tommer. Fjer maling for at sikre, at malingen er jævnt spredt ud over arealet uden højder eller nedture.

•Læg rulle med maling, rullende ud den overskydende maling på skærmbilledet roller. Derefter male loftet en rullens bredde ad gangen. Roll på maling i en tilbage og tilbage bevægelse. Efter anvender den anden roller-bredde af maling, blande linjer mellem første og anden roller bredder. Blend alle efterfølgende linjer hver gang du tilføjer en ny roller-bredde af maling, indtil hele loftet er malet.

•Følg instruktionerne i trin 4 for at male væggene i rummet i en op og ned bevægelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com