Selvstændig vand funktioner

February 6

Selvstændig vand funktioner

Mens en pludrende brook eller naturlig Dam er en fordel til en stor baggård, har mange gartnere ikke plads eller den naturlige kilde til vand for at gøre det muligt. Selvstændig vand funktioner tilføje udseendet og lyden af vand til enhver have. I de fleste tilfælde skal en kilde af elektricitet til at køre pumpen motor og filter.

Fritstående springvand

Haven springvand kommer i alle former og størrelser, fra tredelt skønheder over 6 fod høje til en absorptionskolbe i en 24-tommer gryde. Normalt, har springvand ingen planter eller fisk, fordi vandet er for overfladisk og bliver for varmt om sommeren. Vand stænk fra toppen af springvandet og flytter vandet i hvert niveau. Mange planter, som åkander, ikke så godt, når sprøjtede konstant.

Container

Enhver beholder, der er vand stramme har potentiale til at blive en vand-funktionen. Hvis du overvejer en træ container, linje det med en plastindsats. Træ bliver ikke vandet stramme, hvis leddene er sikkert fastgjort. Problemet opstår i, at træ er absorberende. Hvis det er blevet behandlet, udvasket kemikalier tilbage i vandet, når fyldt, skader planter og fisk. Overveje materiale og farve af beholderen. Metal og mørke farver vil opvarme vandet inde, når de udsættes for sollys.

Monteres på væggen

Hvis plads i din have er knap, overveje en mur-bereden vand-funktionen. Vandet spild ud af en åbning i toppen og siver eller stænk i et trug i bunden. Vandet pumpes derefter tilbage op til toppen til at begynde rejsen igen. Hvis vandet bare siver og lavpunktet er mindst 12 inches dyb, vil lille vandplanter vokse.

Dam

Dammen er klassiske vand-funktionen. Det kan være over jorden eller i jorden; formelle eller uformelle; gratis form eller geometrisk formet. Materialer til at bygge en dam omfatter vinyl liners, glasfiber eller hård plast pre dannet Dam skær og hældt beton. Beton skal være forseglet for at blive vandtæt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com