Hvordan rydde op efter de færdige kælder oversvømmelser?

February 6

Hvordan rydde op efter de færdige kælder oversvømmelser?

Kælderen oversvømmelse kan forekomme efter en svær regnstorm, en orkan eller endda en bakkes op kloakken system. Hurtig oprydning er vigtig, da floodwaters kan have deponeret fecal materiale og bakterier fra overfyldte kloakker ind i din færdige kælder. Begynder oversvømmelser oprydning procedurer, så snart det er sikkert at indtaste dit hjem kan også hjælpe med at forhindre spredningen af mug. Skimmelsvamp kan forårsage øjet, næsen og hudirritationer og hvæsen, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC). Oversvømmelse oprydning kræver fjernelse af våde elementer fra kælderen og grundigt rengøring hver overflade, der kom i kontakt med vandmasserne.

De første skridt

Fjerne alle møbler fra kælderen, så snart vandmasserne har trukket sig tilbage. Placer møbler i en garage eller andre overdækket areal til tørre. Åbne døre og skuffer til at tillade luft at cirkulere gennem nogen lukkede områder. Du kan være fristet til at placere møbler udendørs i solen. Selvom det kan være en god idé for metal eller plastik møbler, solen kan kæde og skader træ møbler. Polstrede møbler, der har været dyppet af floodwaters skal kasseres, hvis det ikke kan være grundigt rengjort og tørret.

Fjernelse af beskadiget tæppe og vægge

Tæpper og polstring skal fjernes fra gulvet for at tillade fuldstændig udtørring af beton eller undergulvet. Fordi det kan være svært at helt rense og desinficere tæppe og polstring, vil du sandsynligvis nødt til at smide disse elementer. Wallboard bliver også nødt til at blive smidt ud. Selvom wallboard ser fint ud, når det tørrer, kan mudder og forurenende stoffer have seeped i bestyrelsens interiør. Hvis væggene sagging, bore et par huller i dem så vandet kan løbe ud, før du fjerner wallboard. Smide vandlidende cellulose og glasfiber isolering. Styrofoam isolering kan hosed ned og genbruges i nogle tilfælde.

Rengøring procedurer

Skovl enhver mudder eller snavs på gulvene i spande. Et fint lag af snavs forbliver, men dette kan fjernes senere under den mere intensive fase af rengøring. Rene gulve, vægge, skabe, apparatet overflader, dræn og VVS armaturer med en blanding af ½ kop vaskemidler i 1 gallon af varmt vand. Ikke betjene apparater eller ovnen indtil en elektriker har kontrolleret disse emner og fast besluttet på at de er sikre at bruge.

Åbne vinduer og døre og placere fans i kælderen til hastighed tørretid. Prop åbne skabet og skabslåger til luftcirkulation i disse områder. Holde fans kører til mindst to eller tre dage, selv om det viser sig, at kælderen er tør. Chancerne er, at små lommer af fugt forblive og du kan undgå skimmelvækst ved fortsat at bruge fans.

Vask tekstiler og andre små, bløde elementer, såsom puder, i en vaskemaskine på varmt vand cyklus. Hvis disse elementer har en lugt efter vask, kan du smide dem. Straks tørre mudder fra vigtige fotografier eller papirer, som ikke kan erstattes. Sted sten eller vægte i hjørnet af papirer eller fotografier til at tillade disse elementer til at tørre uden vridning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com