Planter & træer findes i Tennessee

February 6

Tennessee er en sydlige delstat i USA Delta-regionen er mod vest og består af sump, lavland og flodsletter. Ifølge Oregon State University's PRISM Climate group var den gennemsnitlige årlige nedbør for det meste af Tennessee 55 til 60 inches fra 1971 til 2000. Med denne nedbør og varieret geografi har Tennessee et stort udvalg af indfødte planter og træer.

Stor blå Lobelia

Lobelia siphilitica eller den store blå Lobelia er en wildflower i familien Bell blomst. Denne oprejst staude vokser 24 til 48 inches høj. Det har to-lipped blå blomster, som er 1 tommer lang, og i sjældne tilfælde, blomsterne er hvide. Det er fundet i sumpet, våde områder. Irokeserne indianerne brugte denne urt som en hoste afhjælpe.

Bjerg Stenurt

Bjerg Stenurt, Sedum ternatum, findes i fugtige skove i to tredjedele af staten. Det vokser 2 til 3 inches høj, og det er en hårdfør plante, der vokser i fattige jorder. Den har hvide blomster med saftige blade i roset dannelse. Bjerg Stenurt er en stedsegrøn staude, som indianerne brugte for mad.

Hvid aske

Hvid aske, Fraxinus Americana, vokser i områder fra Canada syd til nordlige Florida. Dens træ bliver brugt til sport i baseball bats, hockeystave, polo pinde og tennisketsjere. Hvid aske kan vokse op til 80 fod høje, og dens mørke-grøn, løvfældende blade er 8-13 inches lang. Den hvide aske frugt er en 1-tommer lange, lysebrunt Samara. Træets grå-brune bark har dybe ridges at form diamant mønstre. Hvid aske vokser i rige jorder nær vandløb og lave-skrånende områder. Det bruges i møbler, på grund af sin styrke og lethed.

Tulip Poplar

De tulipan poppel, Liriodendron tulipifera, er staten træ og er faktisk et medlem af familien magnolia. Gul tulipan-formet blomst blomster fra April til juni. Bladene er glat og mørkegrøn, og barken bliver tyk med dybe furer som det aldre. Tulip Poplar vokser op til 120 fod, med kufferter op til 5 fod i diameter. Frugten er kegleformet og fodre egern og hjorte spise sin kviste. Dette træ er en populær Prydplante, og dens træ bliver brugt til møbler, finér og pulpwood. Tulipan popler også bruges i genskovningsprojekter på grund af deres hurtige vækst.

Passionsblomst

Passionsblomst, Passiflora incarnata, er Tennessee state blomst. Det er hjemmehørende i det sydøstlige USA 's mest hårdføre af passion blomster, det kan overleve temperaturer ned til-10 grader Fahrenheit. Det er en klatring vin med lavendel og hvide blomster med spiselige frugter. Det tiltrækker sommerfugle og er populære i haver, hvor den har brug for en del skygge.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com