Årsagerne til uregelmæssig tænding i olie ovne

July 12

Olie ovne indeholder en lille tænding enhed, der fanger fine spray olie i ovnen i brand. Disse flammerne skabe varme dit hjem brug om vinteren. En række forskellige årsager komme ud for uregelmæssig eller utilfredsstillende tænding, hvilket fører til en kold hjem og høje energiregninger.

Tilstoppede Spray dyser

De dyser, der spray brændselsolien i ovnen i en fin tåge har meget små åbninger. Disse små dele tilstopper let med en smule snavs eller andet restmateriale, der er almindeligt forekommende i brændselsolie, ifølge G & S mekaniske tjenesteydelser. De fleste dyser indslag en skærm, men de vil stadig tilstoppe. Hvis ingen olie gør det i området tænding i ovnen, eller det sprøjtning sporadisk, kan tændingen kun slå lejlighedsvis eller fungere uregelmæssigt. Udskifte dysen med en af samme størrelse og kapacitet til at løse dette problem.

Vand eller snavs i olie

Vand og snavs er ofte blandet med brændselsolie ved et uheld i leveringslinjer. Snavs normalt afregner på bunden af lagertanken eller er fanget af et korrekt installeret filter, men vand hviler på toppen af olien og er mere tilbøjelige til at forstyrre tænding processen. Eksperter på moder jord Nyheder siger, at vand sprøjtning gennem dysen vil slukke ud nogen flammer, lukke tænding indtil olien flyder tilbage gennem rørene. Kontrollere din olie opbevaring tank til vand flyder oven på olien.

Elektriske problemer

Den transformer, der står bag det elektriske tændingskontakten på et oliefyr kan mislykkes, men boligejerne skal passe når test transformeren, fordi det genererer en 10.000 volt nuværende, ifølge moderen jorden nyheder. Den mest almindelige elektriske problem, der forstyrrer ordentlig tænding er et par beskidt eller snavset elektroder og skader på deres ledninger. Olie ovn elektroder bliver let snavset med sod eller revnede af varme, og hvis de ikke fungerer korrekt, den gnist, der er nødvendige for at starte tænding sekvensen vil ikke blive overført.

Ukorrekt positionering

En række forskellige dele i oliefyr skal placeres præcist i den rigtige konfiguration til tændingssystemet til at fungere korrekt. Store huller mellem elektroderne, dyser, der er for stor eller for lille og ændringer i mængden af olie sprøjtet ind i ovnen kan alle påvirke tændingen. Hvis du har mistanke om, at en ændring eller vedligeholdelse til dit oliefyr har ændret placeringen af en af disse dele, kalde en servicetekniker for at dobbelt-tjekke justeringen af dit Tændingssystem antyder min VVS dele.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com