Hvordan at tage sig af en Bromeliad plante

February 7

Hvordan at tage sig af en Bromeliad plante

Bromeliad planter, som er en del af familien ananas, er koldt-følsomme, tropiske planter hjemmehørende på sydamerikanske regnskove. Med mere end 2.000 sorter, de vokser som landskab planter og potteplanter, og også vises i blomsterarrangementer. Dette anlæg består af en komprimeret stilk og blade spiring fra en vase-formet roset. Arrangement af blade giver bromeliad at fange og holde vand. Bromeliads findes i to typer: den epifytiske, som vokser på en vært plante, og jordbaseret, som vokser på jorden. Begge er velegnede til indstøbning.

Instruktioner

•Wash to ler plante Potter i sæbevand og skyl dem i en blanding af én del blegemiddel og ni dele vand. Bruge en 2 - til 3-tommer gryde til små bromeliads, eller en 4 - til 6-tommer gryde til store anlæg. Fyld anlægget puljen med en blanding af lige dele af sphagnum, strimlet bark og sand.

•Plant din bromeliad i puljen. Hæld vand gennem jorden og lade det løbe ud i bunden. Placere den lille plante pot i en større clay pot til at give stabilitet til topstyret anlægget. Sæt dit anlæg på en 2 - til 3-tommer dyb skuffe fyldt med småsten og vand for at øge fugtighed omkring planten.

•Sæt bromeliad og bakke i et område med lyse, indirekte lys. Altid tjekke lys kravet om din vifte af bromeliad, da nogle har brug for svagt lys. De bedste stigende temperaturer til bromeliad er mellem 70-75 grader Fahrenheit i løbet af dagen og 60-65 grader Fahrenheit om natten.

•Pour vand ned i midten af anlægget bromeliad når jorden begynder at tørre. Dette vil refill bladroset, som ikke bør blive tør. Tåge plante med vand dagligt for at holde luftfugtigheden på et højt niveau.

•Når anlægget en 10-10-10 langsom frigivelse gødning en gang om måneden. 1 teskefuld gødning jævnt fordelt over jordoverfladen og derefter vand godt. Tillad ikke gødning til spild i brøndene blad, da det kan forårsage salt brænde.

•Tag unger med en skarp kniv, når de spire deres egne rødder. Unger form efter mor plante blomster og lige før bromeliad dør. Det kan tage op til tre år for en bromeliad til at blomstre. Pot hvalpene og nyde en ny generation af bromeliads.

Tips & advarsler

  • Vand-bedrift blad wells af bromeliad tjene almindeligt som en swimming pool og drikkefontæne for små dyr i deres native levesteder. Nogle dyr forlade aldrig høj trætoppene i regnskoven, fordi de bruger bromeliads som en vandkilde.
  • Brug ikke almindelig pottemuld til pot bromeliads. Pottemuld bevarer alt for meget vand og holder på fugt for længe, hvilket forårsager root rot i bromeliad planter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com