Hvordan virker normale Flush toiletter?

February 7

Hvordan virker normale Flush toiletter?

Delene

Hver flush toilet har en tank, en skål og en plads. Sædet sidder på toppen af den bowl rand, og tanken er direkte bag skålen.Skålen har et hul, der er direkte tilsluttet en sifon, som derefter forbindes til et afløb linje i dit hus.En kæde er knyttet den ene ende til en flush ventil inde i tanken og på anden enden til et håndtag sikret uden for tanken.Tanken huser også en filler ventil og float, samt en refill tube og et overløb rør, der arbejder for at fylde tanken og skålen med vand.

Flush

Når kæden elevatorer flush ventilen, vandet tømmes fra tank i skålen og ind i den sifon hul, som kaldes en sifon jet.Vandet bliver udgivet i et hurtigt tempo og tager ikke mere end tre sekunder for at tømme tanken. Dette engagerer sig, hvad der kaldes "sifon effekt," hvor alle vand og affald i skålen bliver hurtigt suges ud og sendt i kloaksystemet.

Refill

Når tanken er tømt, falder flush ventilen tilbage på drænhul i bunden af tanken. Dette giver mulighed for vand for at indtaste både tanken og overløb rør.Filler float hviler blidt over vandet, fastgjort med en arm, der forbinder til fyldstof ventilen, stiger som tanken fyldes med vand. Når flyderen når toppen det slukker ventilen, og vandet stopper flyder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com