Den bedste måde at organisere dit hjem

February 8

Den bedste måde at organisere dit hjem

Hvis organisere dit hjem er noget du har været at sætte ud fordi det virker som sådan en overvældende opgave, slappe af. Du kan endelig få organiseret og bo på måde. Efter alt, har du langt bedre ting at gøre end søgen efter en tabt forbrugsregning eller at mangler sko. Gør væk med rod, at finde en plads til alt og at holde det hele på plads er ikke så svært, som du måske tror. Alt du behøver er en lille organisationsstrategi.

Instruktioner

•Tackle den største udfordring første. Tomme skuffer og skabe i rum eller område, du arbejder på. Kaste eller give væk, hvad du ikke bruger. Jo mindre nødt du til at lægge væk på en organiseret måde, jo enklere bliver projektet.

•Brug skuffe dividers, kurve, kasser, stativer og hylder til at organisere de skabe og skuffer. Disse vil hjælpe holde tingene på deres pladser og forhindre eventuel rodet junk skuffe effekt fra tilbagevendende. Stativerne placeres på hylder eller skab i stueetagen vil gøre bedre brug af tilgængelige lagerplads ved compartmentalizing og skabe stabling hylder. Hænge hylder i køkken, bad og soveværelser og bruge boksene under senge, spande eller kurve til ekstra lagerplads.

•Hold det enkle og fornuftige. Gruppe som varer sammen, uanset om de er fødeemner i pantry eller toiletartikler i badeværelset. Brug arrangørerne i skuffer og hylder for at holde tingene ordnet i stedet for rodet i en skuffe eller skubbet ind i et skab, hvor der er plads. Bruge hall træer, knagerækker og kroge til at holde frakker og nøgler organiseret i posten, hvis du ikke har en pels skab.

•Indstil op et registreringssystem for vigtige papirer og regninger. Du kan bruge et arkivskab, men hvis du ikke har en, store kurve, der vil holde filer og dividers kan være lige så effektiv. Gemme dem på hylderne i kontorområdet.

•Organiser og strømline arbejdsgange i køkkenet ved at holde køkkenredskaber, krydderier og andre elementer, du bruger oftest grupperet sammen. Placeringer eller en lazy Susan kan hjælpe med at holde alt inden for rækkevidde. Reden gryder og pander i skabene under disken. Installere stativer til bagning ark eller bruge to eller tre rækker af spænding stænger placeret mellem det nederste og øverste hylde til at gøre en stand up rack for cookie ark.

•Rengør ud af køleskabet og starte forfra. Bruge gennemsigtig plast placeringer gemmes elementer som sække ost, kaffe og andre fødevarer. Brug døren bakker til flasker, der kan spill. Smør, margarine og spreads kan grupperes sammen. Kød og andre elementer, der kan lække skal opbevares i skuffer eller placeringer, der vil forhindre udslip fra spredning.

•Corral elektriske ledninger i en fleksibel slange, designet til at holde ledninger bliver sammenfiltrede og ude af betragtning eller i stiv ledning kanaler, der kan fastgøres på undersiden af en desk top eller en væg.

•Don't tillade rod til at indsamle og modstå trangen til at gøre bunker. Oprette en boks, kurv eller hængende væg organizer til at holde e-mail fra hober sig i posten måde. Smide væk, genbrug eller makulere junk mail, så snart du får det.

•Indstil op genvindingskurve, let tilgængelige og større end du normalt ville være nødvendigt i en uge. Denne måde, hvis du falder bagud på genbrug, du behøver ikke overfyldte siloer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com