Fordelene ved opbevaring af fødevarer

February 8

Fordelene ved opbevaring af fødevarer

Opbevaring af fødevarer, tilbyder mange fordele for boligejere: det er omkostningseffektiv; det reducerer affald og emballage; og for mange er det en fornøjelig aktivitet, der giver en hjemmelavet produkt til at være stolte af. Opbevaring af fødevarer omfatter alle metoder til bevaring, herunder frysning, konservering, saltning og tørring. Den bedste opbevaring metode er baseret på den fødevare, lagres, og hver metode giver flere fordele.

Køb i Bulk

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved opbevaring af fødevarer er, at det sparer penge. Købe varer i løs vægt er billigere end at købe enkelt servering enkeltelementer. Problemet med bulk er, at mange mennesker ikke kan spise 100 pølser og 30 bagels i en uge eller forbruge tre lejligheder i farm-købte ferskner. Lagring af elementer i fryseren for flere måneder tillader dem at blive anvendelig helst du har brug for, og efter at have været købt til hele salgspriser, reducerer månedlige købmand regninger. Rigelige mængder af frugt eller grøntsager kan dåse i syltetøj, gelé, syltede varer eller konserves og opbevares i op til et år.

Lavsæsonen elementer

Langsigtet mad opbevaring giver elementer, der skal være tilgængelige i løbet af deres off sæson. Canning og bejdsning blev oprindeligt ansat til at bevare frugter og grøntsager for døde vinteren måneder så at nogle form af frugt og grøntsager vil være tilgængelige når friske fødevarer ikke var. Canning bruges stadig som opbevaring af mad, men ikke som en nødvendighed. Canning sommer frugt og grøntsager vil tillade dig at nyde dem hele året, selv døde af vinteren. Tørring og frysning vildtkød tilbyder den samme fordel; efter jagt krydderier er overstået, kan korrekt oplagret kød nydes året rundt.

Mindre affald

Opbevaring af fødevarer forhindrer unødvendige madaffald. Fryse en del af kød, kan brød eller frugt varer du køber spare penge i det lange løb ved at eliminere risikoen for glemt elementer rådner op i køleskabet. Korrekt opbevaring af varer i lufttætte beholdere og tasker kan også bidrage til at bevare livet af dine varer ved at forhindre for tidlig udtørring.

Aktivitet

Opbevaring af mad tager indsats. Om blot korrekt pakning en vare for fryser eller hjem hærdning salami til opbevaring, tage alle opbevaring metoder i det mindste en lille mængde af tid og kræfter. De fleste metoder--herunder tørring, konservering og hærdning - kræve udvidet indsats er i og for sig en aktivitet. Opbevaring af fødevarer er en hobby. Det kan være sjovt, afslappende, og i sidste ende resulterer i en hjemmelavet produkt til at være stolte af.

Gifting

Opbevaring af fødevarer også gør tilgængelige mulighed for mad gaver. Hjemmelavet krukker af marmelade, syltetøj, Syltede grøntsager, charcuterivarer, tørret peber og krukker af soltørrede tomater kan alle være givet som imponerende hjemmelavede gaver til venner og familie.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com