Hvordan til at skære ned et Redwood træ

July 15

Hvordan til at skære ned et Redwood træ

Flere sorter af Redwood træer vokse i USA. Før du skærer man, tjekke med din lokale skovbrug service eller tillader office at afgøre, om en tilladelse er nødvendig, og hvis din situation opfylder kravene til at skære ned i træet. Ofte, hvis man skærer ned i et træ i et boligområde, kan du modtage en bøde hvis du ikke har en tilladelse.

Instruktioner

•Figure ud af den retning, du har brug for træ til at falde. For at gøre dette, skal du sørge en snavs inden så længe træet er høj det er fri for forhindringer. Hvis det er muligt, vælge den side, som træet læner sig til. Dette gør det lettere for højden af træet for at tvinge træet, når man skærer det.

•Plan en flugtvej, der er fri for objekter, der kan få dig til at rejse. Beredskab vil bidrage til at holde dig sikker når du skærer en høje træ.

•Klippe i træ med motorsav på siden af det træ, der står over for den retning du ønsker træet til at falde. Holde snit parallelt med jorden og placere snit ca 12 tommer fra jorden. Skære igennem 33 procent af træet. Dette kaldes indhak.

•Ansigt til anden siden af træet overfor indhak og oprette den tilbage klip. For at gøre dette, skåret i træ ca 2 inches højere end dig placeret underbød. Skære igennem 66 procent af træet samtidigt med at holder saven parallelt med jorden. Dette skaber et hængsel. Da underbød er lavere end den tilbage klip, falder træet mod indhak.

•Drej off saven og tage din flugtvej, når du hører træet revner eller når du ser træet begynder at pitche til den ene side. Selv om motorsave er højt, vil du højst sandsynligt høre træet revner på grund af sin størrelse. Tilgang ikke træet, indtil det falder til jorden.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har nok plads til at skabe en sikker debris-felt, skal du kontakte en professionel træ fældning service. Aldrig komme ind på en stige med en motorsav og forsøge at skære træet i halve. Hvis træet ikke reagerer på cut som det skal, kunne træet falde mod du banke dig ned af stigen med en kørende motorsav. Ofte træ skovarbejdere bruger specialudstyr til at skære ned træer med små vragrester felter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com