Solar ovne til nødsituationer

February 9

Solar ovne til nødsituationer

Nødberedskab betyder mere end opbevaring af vand på flaske i din kælder. Det betyder, at overveje de ting, du behøver for overlevelse og tænke på den nemmeste måde at hente dem under katastrofale forhold. I en nødsituation tilbyder en solovn flere fordele end nogen varmekilde, drevet af brændstof, ifølge madlavning solovn.

Fuelless magt

Solar ovne reflektere solens varme i deres centre, opvarmning og madlavning hvad sker for at være inde i dem. De kræver ingen brænde, gas, propan eller petroleum. Du behøver ikke fyrsvamp eller en måde at starte en brand. Alt du behøver er den ovn reflekterende overflade og nogle sollys.Ifølge butik det fødevarer give solar ovne endda varme i koldt vinter. Sålænge ovnen ikke sidder på sne og is, vil det stadig fange og reflektere varmen fra solen.

Mere end mad

Selvom solar ovne giver den indlysende fordel af nærende, kan tilberedt mad, de give dig meget mere. Ifølge butik det fødevarer, kan du også koge vand til rensning, tørt brænde, sterilisere retter og køkkenredskaber, varmt vand til badning og dehydrere fødevarer til langtidsopbevaring.

Selvom du ikke kan lave mad eller varme noget om natten, kan du gøre is eller fryse elementer inde solovn ved sigter det mod cool, åben nattehimlen. Varmen vil udstråle ind i himlen og reflekterende ovnen vil trække i koldt at holde maden frisk.

Madlavning

Ifølge Cook med solen, kan du foretage alt fra suppe og stegeretter bagt varer i din sol ovn. Da madlavning temperaturer er vigtig, kan du placere en mad termometer med din sol ovn, så du kan måle temperaturen inde, før du begynder at lave mad. Ris, for eksempel kræver ca 250 grader Fahrenheit Cook korrekt.At gøre brød i din solovn, du har brug for en metal cylinder af en slags. Blot placere dejen i cylinderen og lad den bage i en time eller deromkring. Ingen varer, kogt i en solovn vil tage mindre end en time og de fleste vil tage mere. Planlægge, når madlavning i din solovn og praksis før en nødsituation sker.

Bygning

Overlevelse hjemmesider og camping butikker har utallige solar ovne til salg. Men hvis du ønsker at være selvforsynende og spare nogle penge, du kan nemt bygge din egen. Solovn designs er så varieret som de mennesker, der bruger dem, men grundlæggende er altid den samme. Du har brug for en velisoleret boks med en reflekterende interiør. Going af disse regler, kan du lag inde i en papkasse med polstring skum og aluminium folie. Hvis du ønsker at få fancy, forsøge at skabe en tragt form fra et stykke af aluminium blinkende. Bare sidde den smalle ende af tragten i en spand for stabilitet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com