Saftige Groundcover planter

February 9

Saftige Groundcover planter

Jordbundsdække er tætte, lavtvoksende planter, der dækker nøgne jorden. De kommer i blomstring og ikke-blomstrende sorter, og er vigtige elementer i landskabsdesign, til at forhindre jorderosion og for områder, hvor græs og andre planter er vanskelig at dyrke. En række lavtvoksende sukkulenter med en hurtig, sprede vækst er ideel til brug som jordbundsdække.

Myrtle Euphorbia

Myrtle euphorbia (Euphorbia myrsinites) er en stedsegrøn saftige, der vokser til en moden højde af 4 til 8 inches. North Carolina State University beskrives plantens løv som oval til spatel-formede, tæt voksende, spiral og blå-grøn. Planten er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner fra 5 til 9, og har en moderat vækst. Myrtle euphorbia blomstrer med gule dækblade fra sent forår til midten af sommeren, og har en høj tolerance over for tørke. Det vokser bedst i områder af sol til let skygge, i lys-tekstureret, veldrænet sand eller grus, men har tendens til at være kortvarig.

Kinesiske Sedum

Kinesiske sedum (Sedum tetractinum) er en lavtvoksende saftige med modne højde af 3 inches. Evergreen plante vokser godt i områder i sol eller let skygge og foretrækker en veldrænet jord. Kinesiske sedum er hårdfør i zoner 4 til 8, og skaber et tæt underlag med sine runde, flade blade, der tager på rødlig bronze nuancer i efteråret. Planten blomstrer med klynger af gule blomster i foråret. Hvis du vil oprette en tætte komposteringsprocessen, plads planter 6 til 9 inches fra hinanden, rådgiver North Carolina State University.

Sempervivums

Sempervivums (Crassulaceae) er sukkulenter, også benævnt "høns og kyllinger." De lavtvoksende planter er tilpasset til vokser i varme og kolde, mange sorter hardy i zoner 4 eller 5. Ifølge bogen "Hardy sukkulenter" af Gwen Kelaidis og saksisk Holt er sempervivums ideelle til at dække store områder af skrå eller flade jord. Planterne tilpasse sig godt til både ler og sandede jordtyper, og trives i sol eller skygge. Generelt, sempervivums med de mindre rosetter har en langsommere vækst. Nogle hurtigtvoksende sempervivum sorter omfatter 'Ohio Bourgogne,' «Agnes» og S. skrocki.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com