Forskellige slags dørlåse

February 9

Når det kommer til at holde en familie sikkert og trygt i deres hjem, er en god dørlås ofte den bedste første linje i forsvaret. At vide forskellene mellem de forskellige former for dørlåse er afgørende for at gøre det bedste valg, når det afgøres, på hvilken slags lås bør anvendes til at hjælpe beskytte dit hjem.

Enkelt-cylindrede Deadbolt

Den mest almindelige type af dørlås, enkelt-cylindrede deadbolt, har et nøglehul på ydersiden af døren og et hak på indersiden, der kan drejes for at låse eller låse døren. En tur i enten nøglen eller hakket sender en tyk metal bolt inde i døren jamb.

Dobbelt-cylinder deadbolt

En dobbelt-cylinder deadbolt kan skelnes fra enkelt-cylindrede deadbolt ved, at delen inde i huset har et nøglehul snarere end et hak. Mens undertiden ubelejligt for den daglige brug, kan dette hjælpe forpurre mere teknisk dygtige indbrudstyve.

Overflade-mount deadbolt

En deadbolt, hvor en D-formet apparater er monteret på indvendigt del af selve døren, overflade-monteret deadbolt kan hjælpe med at forhindre en indbrudstyv fra hamring off deadbolt udefra. Det kan imidlertid være grimme og vanskeligt at installere under visse omstændigheder.

Høj sikkerhed deadbolt

Mens mere dyrt, en høj sikkerhed deadbolt kan være et værdifuldt forsvar mod dem, der ved, hvordan at vælge låse. Se efter betegnelsen på den emballage, som angiver, at låsen omfatter mere robuste cylindre og differentieret pin ordninger.

Håndtag sæt

De pågældende om æstetik af en deadbolt kan købe en lås med en visuelt tiltalende håndtag på ydersiden og et nøglehul på indersiden af døren. En anden deadbolt er typisk placeret over håndtaget i sådan et arrangement så at døren kan låses op udefra.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com