Hvordan du undersøge defekte elektriske motorer

February 9

Hvis din elektrisk motor funktionssvigt, vil ret test protokoller hjælpe dig afgøre problemet hurtigst muligt. Hvis motoren udsender en barske lugt, kan det meget vel skal udskiftes på grund af brændt eller smeltet motorviklinger. Hvis ingen sådan lugt udledes af motoren, er chancerne høje, at du kan løse problemet uden at erstatte motoren. Fremgangsmåden for fejlfinding en elektrisk motor er ganske enkel, men sørg for at overholde strenge sikkerhedsforanstaltninger, fordi elektrisk stød er en allestedsnærværende fare.

Instruktioner

•Tag strømmen fra kredsløbet ved at lukke breaker for motor. Låse breaker med en hængelås til at forhindre det i at blive tændt, mens du teste motoren, og kredsløbet.

•Løsn motoren dække og praecise magt fører fra motor ved hjælp af en flathead skruetrækker. Strøm fører på tre-fase motorer er mærket med enten sort, rød og blå bånd eller brun, orange og gul tape, der betegner den gradvise orden. Bemærk farven sekvens af tape så du kan geninstallere strømmen fører i den rigtige rækkefølge.

•Drej volt ohmmeter på og sted en meter bly til en af elkabler og andre måleren føre til kabinettet for motor. En læsning af nul ohm i en enfaset motor angiver en korrekt jordforbindelse. Hvis måleren registrerer en læsning af enhver ohm overhovedet på en enfaset motor, kan motoren viklinger har en kort, hvilket betyder, at de skal udskiftes. Læsning for trefasede motorer skal være mellem 20 til 30 megohms. Enhver læsning over eller under denne læsning angiver en kort i motorens viklinger, og betyder at de skal udskiftes. Hvis læsning for en enfaset motor er normale, fjerne kondensator ved hjælp af en flathead skruetrækker. Kondensatoren er en sort, rektangulære-formede boks, der ligner en miniature bilbatteri. Vær sikker på ikke at røre den udsatte kondensator kundeemner, som de bærer elektriske strøm, der er lagret i kondensatoren. Justere volt ohmmeter til positionen kondensator-test, og derefter placere en meter bly på en kondensator bly og andre meter bly på andre kondensator føringen. Hvis måleren registrerer en stærk strøm i flere minutter, betyder kondensatoren er stadig god. Hvis aflæsningen falder hurtigt, kondensator skal udskiftes.

•REINSTALL strøm fører og motoren dække ved hjælp af en flathead skruetrækker, så gendanne magten og kontrollere motoren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com