Træ logge hegnet Installation

February 10

At sætte op et hegn kan være en svedig job, men det gør et stort varmt vejr udendørs projekt og kan ske forholdsvis let med et par enkle værktøjer. Uanset om du ønsker at installere et træ logge hegn som et landskab designelement, kan at afgrænse din ejendom line eller at vokse klatreroser, du forbedre din yard med et godt installeret plankeværk æstetik. Med den rette forberedelse, kan du installere et træ logge hegn dig selv i en eftermiddag.

Instruktioner

•Indstil linjen af dit hegn, før du begynder at grave. Bruge en længde af sejlgarn eller en haveslange til at etablere stien til dit hegn.

•Dig hul til den første post i en dybde af ca tre fod. Indsæt det første indlæg og fylde hullet med løst pakket snavs. Tjekke stillingen for niveau og justere i overensstemmelse hermed. Når posten er niveau, pakke snavs i stramt omkring indlæg med en jord sikret mod manipulation.

•Sæt ene ende af den første hegn Krydsstykket til stillingen. Hvis crosspieces skal være fastgjort med skruer, fastgør med én skrue kun så Krydsstykket kan svinge frit. Crosspieces for split-rail hegn kan simpelthen blive indsat i stillingen.

•Level Krydsstykket, og mark jorden direkte under den frie ende af den cross stykke. Grave et hul og installere den anden post ifølge instruktionerne ovenfor. Niveau Krydsstykket før fastgørelse det til andet indlæg.

•Fortsæt knyttet crosspieces og montering indlæg, indtil du har nået slutningen af hegn, på den måde som beskrevet ovenfor.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com