Hvordan man laver et espalier for ærter

February 10

Ærter behøver støtte for at give deres fulde potentiale. De er en vin-lignende plante med fangarm-lignende strukturer, der ombrydes op på nærliggende understøttende materialer. Mangler selvbærende kapaciteter, vil de falde til jorden som de vokse højere, hvis de ikke har noget at holde. For hjemmet gartner er den bedste mulighed at lave et espalier for ærter. Enkel og billig at lave, en ært espalier vil give dig en bedre afgrøde af ærter.

Instruktioner

Instruktioner

•Klippe to 2-i-2 brædder til fire fod i længden. Så bunde ud hver i en vinkel til at gøre en spidse ende. Drive bestyrelserne i jorden omkring en mund. Hver bestyrelse bør være omkring seks fødder fra hinanden.

•Klippe to 2-i-2 brædder til seks feet i længden. Skrue et bord til toppen af de lodrette brædder. Skru den resterende bord til bunden af de lodrette brædder. Du skulle nu have fire bestyrelser, at gør et rektangel.

•Starting på toppen af de lodrette brædder, gør et mærke alle 10 inches ned på længden af bestyrelsen. Gør det samme for de vandrette brædder. På hver mark, hammer et søm omkring 3/4 af vejen ind i bestyrelsen.

•Tie en streng på neglen tættest på bunden af den lodrette board. Trække strengen på bunden neglen af andre vertikale bestyrelsen. Wrap streng omkring neglen, og derefter trække strengen på neglen direkte over denne søm. Wrap streng omkring neglen, og trække det over vandret til andre vertikale bestyrelsen. Gentag denne proces, indtil du når sidste søm på de lodrette brædder. Skar strengen og binde ud oven på nagle. Du har nu adskillige horisontale strenge kører fra hver lodret bord.

•Tie en streng til den første søm på det øverste bord. Drop strengen mod bunden bestyrelsen og skære det på jorden. Væve streng i mellem hver af de horisontale strenge og binde på sømmet i bund bestyrelsen. Gentag denne proces med hver efterfølgende lodret streng, indtil du har oprettet et net mønster.

•Plant din ærter deres anvisninger.

Tips & advarsler

  • Flytte din afgrøde af ærter rundt fra år til år. Beplantning i den samme Loco kan føre til lave udbytter i på hinanden følgende år.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com