Hvor hen til indskrive hvis Ballast er dårlig

February 10

Når du tænder en elektrisk lampe eller lys, er ballast ansvarlige for at levere en belastning af elektrisk strøm stærk nok til at tænde lyset. Ballasten er også ansvarlig for at regulere strømmen af nuværende lampen, når det har været aktiveret. Uden en korrekt fungerende ballast, strøm til en elektrisk lampe er ureguleret og usikre. Der er en række muligheder for at afgøre om en ballast er dårlig.

Instruktioner

•Look på de oplysninger, der er skrevet på ballasten og pære, og sørg for det er præcis de samme. Ofte en ballast ikke dårligt, bare knyttet til den forkerte type pære. Check fabrikantens anvisninger for korrekte indstillinger og kampe.

•Kontrollér kanten af pærer i begge ender for tegn på misfarvning når lyset er tændt. Dette er en indikation, kondensator eller ledninger fastgjort til hoveddelen af ballast har gået dårligt. Du kan erstatte de individuelle komponenter eller hele ballast. Udskiftning af hele ballast er sandsynligvis en lettere fix.

•Læs producentens anvisninger for pæren til at kontrollere for eventuelle problemer med temperatur og fugtighed, som kunne påvirke operation i ballast. Når i uhensigtsmæssige temperaturer, kan en ballast synes dårligt men faktisk være helt OK.

•Tag pære fra armaturet, lad afkøle og derefter tage et godt kig på den ballast fysiske udseende. Tegn på slid, tåre, olie lækage eller brændende er en klar indikation af en dårlig ballast. Sådanne tegn betyder komplet udskiftning er nødvendig.

•Prøv erstatter parameteren tændsats eller starter på pære før du udskifter en ballast. Hvis iginiter erstattes og lyset virker ved optimal effekt, er ballast stadig god. Brug producentens instruktionsbog for enhver udskiftning arbejdspladser.

•Look på pære når det er tilsluttet og tændt for tegn på dæmpning. Et svagt men ikke flimrende lys er et tegn på, at ballasten skal udskiftes. Overveje at udskifte hele lampen for at spare penge. En individuel ballast er ofte mere dyrere end et nyt lys.

Tips & advarsler

  • Afprøvning og udskiftning af forkoblinger er ofte der bør udføres af et professionelt elektriker. Vær meget forsigtig, når du arbejder med live ledninger og sørg for at slukke elektriciteten til en lys før udføre enhver prøvning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com