Hvad er formålet med kølemiddel?

February 11

Hvad er formålet med kølemiddel?

Ifølge webstedet Princeton University WordNet er et kølemiddel ethvert stof, der bruges til at give køling. Kølemidler er almindeligt anvendt i køleskabe, ismaskiner og klimaanlæg til boliger og køretøjer.

Bruger

Kølemidler er hovedsageligt brugt i køleskabe og luftkonditioneringsanlæg som en køling og frysning agent. For eksempel, hvis du har en air condition, der producerer varm luft i stedet for kold luft, behov det sandsynligvis for kølemiddel tilføjet. Du kan også tilføje et kølemiddel til bilens klimaanlæg, hvis luften ikke er cool nok.

Bortskaffelse

Kølemidler betragtes som farlige forurenende stoffer og skal bortskaffes korrekt i, fordi de kan forårsage alvorlige skader på jordens ozonlag. Du bør aldrig smide kølemidler i papirkurven. I stedet, virksomheder som RemTech International kan hjælpe dig korrekt bortskaffe dem.

Blandinger

Ifølge hjemmesiden HVAC sjov, er kølemiddel blandinger sammensat af to eller flere enkelt-komponent kølemidler. Enkelt komponent kølemidler har deres egen unikke fysiske egenskaber som tæthed, varmeoverførsel koefficient og varme af fordampningsvarme. For at oprette en blanding, skal individuelle egenskaber af en enkelt kølemiddel blandes i korrekte proportioner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com