Hvad blomster kan jeg plante i det tidlige forår?

February 11

Hvad blomster kan jeg plante i det tidlige forår?

Mange blomster kan plantes i det tidlige forår så snart jorden er blød nok til at arbejde. I nogle tilfælde kan de endda modstå en sen fryse. Årlige blomster vil give dig en øjeblikkelig eksplosion af farve. Flerårig blomster plantet i det tidlige forår vil ikke blomstre lige bortrejst. De fleste af dem blomstrer senere i vækstsæsonen--i sommer og tidlige efterår.

Roser

Roser skal plantes i det tidlige forår så snart jorden er optøet nok at være bearbejdet, ifølge University of Illinois. Med mere end 150 arter i slægten Rosa og tusindvis af sorter har de fleste hjem gartnere en nem tid på at finde en favorit rose til at plante. De fleste vokser i bush form. Miniature roser er lille og er ofte dyrkes i beholdere. Klatreroser har lange stokke, der skal støttes. Nogle roser har en stærk duft, mens andre ingen har. Roser har indre kronblade eller er stærkt pjusket, og blomstrer kan variere fra bare en kæmpe blomst til mange blomster afbalancerede oven på en stilk. Alle roser trives i rig, god dræning jord og i fuld sollys.

Snapdragons

Snapdragons (Antirrhinum majus) er en årlig blomst, hvilket betyder, at de skal plantes år efter år. Disse farverige grænsen planter er nemme at vokse og trives i kølige klimaer. De kan endda tåle lys frost, ifølge University of Arkansas. Plant dem i det tidlige forår når jorden er stadig cool. Snapdragons vokser bedst i fuld sollys og i jord, der dræner godt. Deadhead (Fjern) tilbragte blomstrer at tilskynde til reblooming.

Pansies

Pansies (Viola spp.) er en anden cool-sæson årlige. Disse små, muntre blomster, der kommer i en forbløffende vifte af farver og størrelser, trives i det kølige vejr i foråret. I de nordlige stater, de skal plantes i det tidlige forår, men de kan plantes vinteren yderligere sydpå. Pansies er ekstremt kolde-hardy. De kan fryse, og derefter tø og fortsætte blomstrende, ifølge University of Arkansas. Plant dem i fuld sol eller halvskygge i fugtig, men godt afdrypning jord. De vil blomstre indtil det bliver for varmt, på hvilket tidspunkt de vil visne, fade og skal udskiftes.

Liljer

Liljer (Lilium spp.) er hårdføre blomsterløg. De er nemme at passe, ifølge University of Minnesota, og kan plantes næsten enhver tid af året, herunder tidlige forår. I virkeligheden, vakler mange hjem gartnere deres beplantninger, så de vil have liljer blomstrer fra maj til September. Plante Lilje løg i foråret når jorden kan bearbejdes, men Placer en 4-tommer lag af muld over plantning webstedet for at beskytte mod hårde fryser. Når skuddene opstår, kan du gradvist fjerner barkflis. Liljer vokser bedst i fuld sollys og skal have godt afdrypning jord. For meget vand i jorden vil få løgene til at rådne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com