Lille perle Magnolia med brune blade

February 11

Lille perle magnolia træer producere grønne blade med en kobberfarvet eller bronze undersiden, hvilket giver dem et brunligt udseende. Men når bladene af træet ændre farver og den øverste del af bladene begynder at vende brun, der er et sundhedsmæssigt problem, der kan påvirke den fortsatte levetiden af træet.

Skjoldlus

Skjoldlus, herunder magnolia skala, angribe magnolia træer og kan endda overvintre på dem, fortsætter skader i det følgende forår. Skjoldlus æder bladene, suger saft fra dem og svække deres vækst. Over tid bliver lille perle magnolia blade gule og brune derefter slip for tidligt fra træet. Skjoldlus også bringe sodede skimmel til træ, en sygdom, der dækker blade i sort svamp.

Vækstbetingelser

Lille perle magnolia træer kræver fugtig, veldrænet jord, der har en lidt sur pH-værdi; høj-basisk jord kan skade bladene af træet lille perle og reducere blad produktion. Bladene kan blive gul eller brun, hvis de ikke får de rigtige næringsstoffer fra jorden. Befrugte lille perle magnolias hvert forår for at holde blade, frodige og grønne. Lille perle magnolia træer vokser bedst i fuld sol, selvom de tåler halvskygge uden meget af et faldende blad produktion.

Verticillium visnesyge

Verticillium visnesyge er en sygdom, der påvirker lille perle magnolia træer; det dræber grene og forårsager derved blade at vende brun. Sygdommen smitter træer via skader forårsaget af skade eller skadedyr og i nogle tilfælde dræber træet; unge og svage træer er særligt modtagelige for verticillium visnesyge. Beskære døde grene fra den lille perle træ at stoppe verticillium visnesyge fra breder sig i hele den sunde dele af magnolia-træ.

Svampe Leaf Spot sygdomme

Der er en bred vifte af leaf spot sygdomme forårsaget af svampe af forskellige arter. Mange af disse sygdomme forårsage brune pletter på bladene af lille perle magnolia træer; som Svampene modne, spredt steder ud til at dække hele bladet. I svære tilfælde opstår leaf tab som svampen dræber dem. Bladtab af en hele træet er muligt med alvorlige infektioner. Spray fungicid på lille perle magnolia starten i det tidlige forår til kontrol svampe leaf spot sygdom.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com