Hvordan man kan organisere dit soveværelse

February 11

Du kan ikke anser dig selv for "pæn", men lad det ikke stoppe dig fra at organisere dit soveværelse. Dit soveværelse bør være din fristed. Når tingene bliver rodet eller ikke i orden, kan det forhindre dig i virkelig afslappende, eller endda få ordentlig søvn. Selvom du har givet op, og føler dit soveværelse er en hjælpeløs sag, kan du få det sammen, organisere dit soveværelse og omdanne det til den attraktive, afslappende fristed du længes efter!

Instruktioner

• Start ved at gå gennem din closets, kommoder og klædeskabe uddeling til velgørenhed beklædning elementer du ikke har båret i et år eller mere. Du vil blive overrasket over hvor mange ting du har glemt, og du vil føle så meget bedre, at have mere plads til at sætte ting. Gør det samme med sko og punge. Opbevare tøj væk efter sæsonen i fladt lufttætte poser under du bed, så du får ekstra plads og hjælpe med tøj organisation. (Se ressourcer nedenfor for steder at købe lufttætte poser). Arrangere tøj efter kategori. (kjoler, nederdele, bukser, langærmet bluser, kort ærmet bluser, andre toppe.)

•Sort gennem bogreoler, at holde bøger, der har affektionsværdi, eller dem, som du planlægger at indsamle oplysninger. Lokale plejehjem og fængsler har brug for bogen donationer og der er andre organisationer, der vil skibet lærebøger til dårligt stillede skoler oversøisk. Igen bør dette omkostningsfrit oppe noget plads til smukke, dekorative elementer eller noget, du virkelig har brug for.

•Sæt enhver grimme papirarbejde i attraktive dekorative kasser. Butikker, der bærer hjem varer, plejer at bære et udvalg af flotte bokse for at placere elementer, som du ønsker at holde skjult. Disse bokse kommer i mange farver og mønstre, og når matchet til dit værelse indretning, tilføje et smukt strejf. Du kan have en boks for lykønskningskort, der kan være fastklemte i skuffer, keepsake breve og andre erindringer, mail, eller indsamlet visitkort. Bo organiseret af altid placere disse emner i deres udpegede kasser.

•Hav skuffer indbygget i din Natborde, hvis de ikke har dem allerede. Hvis de ikke kan bygges, placere dekorative kurve på eller under bordet. I skuffer eller kurve, kan du placere elementer, du kan bruge i seng på en regelmæssig basis, såsom kuglepenne, blyanter, notesblokke, væv, neglefile, hånd lotion eller bøger. Denne måde, disse elementer vil altid være ved hånden ved sengetid og lægge væk.

•Før seng sætte hver aften dit tøj i beskidt tøj hæmmer eller tilbage i skab eller kommode (afhængigt af friskhed selvfølgelig). Undgå at folde tøj, og placere dem på en stol, fordi det vil blive en vane, hurtigt og inden udgangen af uge, du vil have en massiv bunke. De få sekunder det tager for at sætte tøjet væk vil gøre en verden til forskel i din motivation til at bevare overblikket.

•Kontrollér din seng straks hver dag på stigende, erstatter alle dekorative puder du kan have på sengen. Endelig, den bedste måde at holde organiseret, er at gå gennem hver enkelt element i dit soveværelse, fra papirlapper på dit skrivebord, at junk smidt i en skuffe og slippe af med ting du ikke bruger årligt.

Tips & advarsler

  • Prøv ikke at trække tiden ud sætte tingene i deres udpegede steder. Jo mere rod bygger op, jo sværere er det at få motiveret til at rense det op.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com