Standard belysning niveau til udendørs belysning

February 11

Når du køber belysningselementer til din udendørs rum, glemme alt om watt, der kun beskriver mængden strøm lyset bruger og fortæller dig lidt om faktiske belysning. I stedet, søge efter oplysninger på emballagen om lumen output. Typisk pærer afgiver ca. 1.000 lumen, der kastede omkring 1.000 lux på objekter inde i de umiddelbart omgivende kvadratmeter; Husk, selv om at lux mindsker som du flytter objekter fra lyskilden.

Belysning niveauer

Belysning niveauer beskrive, hvor meget lys falder på et bestemt objekt i et givet område. Internationale System af enheder (SI) måler lyseffekt niveauer af lumen; den lyskilde lysstyrke kaldes som det oplyser et objekt inden for en kvadratmeter lux. Samlede indvendige rum luminans, som er (ca.) mængden af lumen i rummet divideret med antal kvadratmeter i rummet, gennemsnit normalt på eller under 100 lux. Større værelser eller mellemrum uden vægge, såsom udendørs områder, kræver et større antal lumen til at opnå den ønskede samlede lux.

Samlede belysning

Omgivende belysningselementer afgiver den generelle lys bruges i et space. For udendørs rum, holde det omgivende belysning belysning niveau lavt. Målet for mellem 20 og 30 lux. Lavere omgivende lys skaber en afslappet og romantisk atmosfære, der ikke vil forstyrre dine naboer eller konkurrere med andre, mere tændte specifikt udendørs designelementer eller opgave områder. Alt for lyse udendørs belysning også mindsker din evne til at se detaljer på nattehimlen og kan forårsage mørke, muligvis farlig skygge lommer i områder lyset ikke nå. Hvis du ikke har tillid til dine øjne, bruge en lysmåler til at bestemme den samlede lux din udendørs plads; noget lysere end den gennemsnitlige stue, hvilket er normalt på mellem 50 til 80 lux, er sandsynligvis alt for lyse til hverdagsbrug og kan forstyrre dine naboer.

Dekorative og omgivende belysning

Dekorativ belysning findes rent for æstetik, mens omgivende belysning giver mulighed for generel belysning i et space. Når det er muligt, at kombinere dekorativ belysning med omgivende belysning til at minimere omkostningerne og til at undgå uforholdsmæssigt store udendørs belysning niveauer. For eksempel, tjene en omfattende gruppering af papir lanterner eller kunstfærdigt strejkeramt kulørte lamper som både omgivende lys og dekorative belysning. Da de fleste udendørs belysning ordninger indebærer lav omgivende belysning niveauer for at undgå affald og lys trespass, kan ekstra opgave belysning være behov for komfort. Lyse op i midten af spise områder med stearinlys grupperinger eller en lav-hængende signallygte. En gruppe af 10 stearinlys på 1 lux stykket, beliggende inde i en candelabrum eller en klynge af lanterner, bør kastet nok lys inden for de omkringliggende meter til komfortabelt belyse kuverter og ansigter.

Sikkerhed

Spil landskabspleje lys langs stier at undgå ulykker; Brug LED eller sol landskabspleje lys, som har ofte lavere lumen output, at kaste en bare lyse-nok for at være sikker glød på veje. Trappen kræver ekstra belysning til at afværge eventuelle snubler; Brug en eller flere instrueret, afskærmet udendørs sconces eller pole lamper at kaste mindst 200 lux på trinene. Bruge en eller to mini vedhæng lys over udendørs køkken arbejde overflader, som har brug for mindst 200 lux for præcision-kræver opgaver som snitning eller måling. Vælg uigennemsigtig, peger nedad nuancer, der helt dækker sider af pære, så lyset ikke rejse langt og overdrevent lysere området.

Accent belysning

Accent belysning oplyser specifikke pyntegenstande eller arkitektoniske detaljer, som tillader dig at nyde din baghave bedste dekorative elementer efter mørkets frembrud. Strategisk placere dine accent belysningselementer, så lyset ikke flygte på andre overflader og overdrevent lysne din udendørs belysning ordningen. Sted landskab lys bag store planter til at skabe dramatiske en silhuet effekten uden at tilføje meget til områdets samlede lux. Vinkel peger opad og specifikt rettet, lav-lumen projektører fremhæve showcase planter og dit hjems bedste arkitektoniske detaljer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com