Sådan monteres en Vinyl hegn til beton

February 12

Sådan monteres en Vinyl hegn til beton

Hvis du er på udkig efter lav vedligeholdelse hegn, kan vinyl være det bedste valg for dit projekt. Fordi vinyl hegn er lavet med sin farve hele vejen igennem vinyl, er der aldrig en grund til at male hegnet. Installere en vinyl hegn generelt kræver knyttet stillinger til at cementere footings. Indimellem kan det være nødvendigt at montere ene ende af vinyl hegn til en betonkonstruktion, i stedet for at synke et indlæg. I begge tilfælde er det let at udføre.

Instruktioner

Vedhæfte en Vinyl hegn Post til en beton fod

•Dig en post hul det vil sige en tredje længden af post og mindst 10 inches i diameter. Fyld bunden 6 inches af hullet med grus. Indsætte en re-bar indlæg midt i grus, så det står op lodret.

•Mix quick-sæt beton og hælde beton i hullet. Skub vinyl hegn post over re-bar og vrikke det ned gennem våd beton, indtil det rører grus base. Brug en plan for at sikre stillingen er plumb.

•Finish off de øverste kant af beton med en lille hånd murske således at betonen skråner væk fra posten som vinyl.

Montering af en Vinyl hegn Post til eksisterende beton

•Saml dit hegn så at din ende hegn post er flush mod en betonmur. Når det er muligt skal din vinyl indlæg installeres som beskrevet i afsnit 1. Hvis du ikke kan grave en post hul på grund af en eksisterende sidefod eller fortov, kan du skære og passe behandlede 2 - 4-tommer bestyrelsen til at passe inde i bunden af posten som vinyl. Skære bord med en bordrundsav.

•Skru en post base beslag til sidefoden ved hjælp af murværk skruer og en magt skruetrækker. Siderne af beslaget vil passe vinyl indlæg. Bruge dæk skruer til at skrue gennem beslag, vinyl og ind i den behandlede 2-4-tommer Board du indsatte tidligere. Dette vil lægge din vinyl post til en eksisterende konkrete sidefod eller fortovet.

•Sæt din post til den tilstødende flush betonvæg ved at indsætte en lille metal flad beslag i de præ-cut slots, der bruges til hegnet skinnerne på en ende post. Skrue gennem beslag, vinyl og ind i skyl beton væggen. Kontroller dit indlæg er niveau og shim som nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Ved at knytte posten til betonvæg via jernbane huller, kan du derefter glide skinner ind i hullerne og helt skjule installation materialer. Brug altid eksteriør-grade beslag og skruer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com