Badeværelse Backsplash Tile Idéer

February 12

Badeværelse Backsplash Tile Idéer

Flise backsplashes i badeværelset er nyttige for mere end beskytter væggen bag vasken; de kan også tilføje en dekorativ og/eller kunstneriske accent til rummet. Sten, keramik, metal eller glas, der er fliser materialer, farver og mønstre til enhver smag. De fleste flise backsplashes er nemt nok at udfylde i en enkelt eftermiddag, hvilket betyder, at dit badeværelse kan gå fra kedelig til smukke i mindre end en dag.

Land keramik

Bruge land-tema fliser til at oprette et badeværelse backsplash med en smuk og klassisk stil. Store, firkantede, røde keramiske fliser, der veksler med square, hvid, hane-malet keramiske fliser danne en lyse og ternet backsplash mønster. Træ tællere og en hvid porcelæn vask hjælp balance den lyse design med enkle nuancer.

Jordet flise

Oprette en jordet casual stil i dit badeværelse med en brækket flise backsplash. Brudt skårene af grå, fliser orange, gul, guld og brun flise med sandet brun injektionsmørtel form et tilfældigt mønster på væggen bag vasken. Flise og/eller træ tællere parre godt med backsplash, som gør en gammeldags keramisk vask.

Funky fisk

Bringe din sjove side og oprette en keramisk flise backsplash med en funky fisk tema. Den ottekantede-formet fliser i hvid, creme og lyseblå udgør backsplash. Hver flise indeholder en farverige tropiske fisk design for et stænk af fed farve mod bleg flise toner. Lille, rektangulære, kobolt blå glas fliser oprette en skarp trim langs top og bund af backsplash. De farverige fliser producerer en bred vifte af nuancer, så en række forskellige farver vil arbejde som markeringsfarver andre steder i rummet.

Moderne Metal

Tilføj et moderne touch til dit badeværelse med et metallisk flise backsplash. Små, diamant-formede, metallisk fliser i sølv og hvidt oprette en tilfældig lysende mønster på tværs af væggen bag vasken. En tynd og flad linje af black metal trims toppen af backsplash for en sprød look. Den funklende fliser ser særlig godt med en solid sort counter og rustfrit stål sink.

Søde blomster

Oprette en feminin atmosfære i dit badeværelse med en blomstret backsplash. Pladsen, fløde keramiske fliser med tynde, dusty rose trim langs siderne og malede pink roser i midten låne en varm og indbydende stemning. De kombinerede fliser udgør en subtil tern med en fed blomstermotiver accent. Backsplash fungerer godt med hvid, creme eller pink tællere og/eller dræn.

Glas

Gøre en kedelig backsplash til en underholdende skabelse med runde glas fliser. Assorterede størrelser af flade, runde, klart glas fliser skaber en tilfældig boble mønster med små runde fliser ved siden af kæmpe runde fliser og så videre. Lavendel injektionsmørtel under og mellem fliserne tilføjer en diset tofarvet accent. Lavendel under glasset synes lysere end fuger mellem fliserne. Alle tæller og/eller vasken med lavendel accenter par godt med backsplash.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com