Forskellige teknikker til Bed binde

February 13

Forskellige teknikker til Bed binde

For dem med en lovlydige affinitet til kolonitiden, kan du bygge en seng i dit hjem på en kolonial måde. Colonial senge havde ikke en række box fjedre støtter kroppen i løbet af en nat af resten. I stedet, sengen blev støttet af tovværk, der var bundet til sengeramme og bed indlæg. Mens der bliver nogle hængende i midten, vil du have en kolonial model seng, der gør en erklæring.

Instruktioner

•Bore huller i jernbane billeder af sengen 6 til 10 inches fra hinanden.

•Stram rebet. Gøre dette ved iblødsætning rebet helt og lad det tørre 24 til 48 timer. Når rebet er helt tørt, kan du binde din reb seng

•Når rebet gennem huller i spidsen af sengen og derefter foretage en knude, så det ikke kan trækkes gennem hullet. Bringe rebet til fodenden af sengen. Feed rebet gennem dette hul og derefter over til den næste hul og op til lederen af sengen. Gør dette til den fulde længde af sengen. Træk så stram som muligt og sikkert med en afsluttende knude.

•Når rebet gennem side huller af sengen. Binde en fast knude i starten og derefter feed rebet hele sengen. Bringe rebet gennem tilsvarende side hul på den modsatte side af sengen, så bringe rebet til den næste hul. Fortsæt på denne måde til den fulde bredde af sengen. Trække rebet så stram som muligt og sikkert med en afsluttende knude.

Tips & advarsler

  • Arbejde med en partner, der kan hjælpe dig med at trække reb så stramt som muligt under hele processen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com