Sådan Paint træ Pool dæk

February 13

Sådan Paint træ Pool dæk

En træ pool deck finish er udsat for slid fra trafikken og pool kemikalier ud over den normale forringelse pålagt af vejret. Typiske dæk kræver lakering hvert tredje år. Maleri dæk træ giver mulighed for at vælge en farve. Maling er specielt formuleret til pyntede at beskytte finish mod fugt og mund trafik, så det kan vare i lang tid som muligt. Vælg den rigtige maling og tilføje et stænk af farve til din pool dæk næste gang den har brug for lakering.

Instruktioner

•Rengør overfladen af pyntede og fjern den forringede finish. Skrabe væk gamle maling eller pletten med en spartel. Skær et lille "X" i de resterende malet overflade med en lommekniv og dække ætsning med et stykke tape. RIP båndet væk og undersøge det for at se, hvis nogen maling skaller af på selvklæbende. Hvis der er maling på båndet, så finish er dårligt forvitret og skal slibes ned. Spray dæk træ med en sprøjte dyse knyttet til en haveslange efter skrabning og slibning.

Låse dørene fører til pool dæk og bogføre tegn advarsel til familie og venner ikke at træde ud på dækket, mens du maler. Brug store møbler til blok døre i hjem med små børn.

•Applicer to frakker af udvendige primer med en pensel på et langt håndtag, eller en rulle. Lad den første frakke tørre helt, før du anvender andet. Feje pyntede ren med en kost efter den anden pels tørrer.

•Applicer flere lag af oliebaseret maling formuleret specielt til dæk der har en halvblank glans at hjælpe frastøder fugt. Påfør maling med ruller eller lang-håndteres pensler og lad hver frakke til tørre, før du starter næste. Brug nok frakker til at få den sande maling farve for at vise på poolterrassen.

Tips & advarsler

  • Undgå rengøring en malet dæk med en sprøjte, da dette tilføjer slitage af finish. Feje dæk regelmæssigt for at holde det fri for snavs og debris.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com