Sådan laver du din egen cisterne

February 13

Sådan laver du din egen cisterne

Ordet cisterne stammer fra det latinske ord "cisterna," hvilket betyder en underjordiske reservoir for vand, men det er ofte bruges i dag til at henvise til en beholder til opbevaring, der indsamler og lagrer regnvand. Selv om store underjordiske systemer er tilgængelige, kan de være dyrt og kræver professionel installation. At lave en simpel cisterne eller regn tønde, til at indsamle regnvand til brug for havearbejde eller andre husstand opgaver kan give dig med en effektiv løsning på en mindre skala.

Instruktioner

•Purchase en 55-gallon drum eller regn tønde. Du kan ofte finde 55-gallon plastic trommer på feed butikker eller bedrifter, der bruger melasse i deres foder, eller på store restaurant kæder for et minimalt gebyr. Hvis det er muligt, skal du vælge en mad-grade tønde, især hvis du påtænker at bruge regnvand til vand grøntsager.

•Sæt tønde under downspout fra tagrender på dit hjem til at tillade afstrømning til at fylde tønden naturligt. Tusind kvadratfod af tag området indsamler 600 gallon af regnvand fra 1 tommer regn, ifølge Falls Church by miljø Web. En tønde fylder hurtigt med sommerregn og indeholder nok vand til en lille have.

•Dæk tønde i tørt, klart vejr at forhindre insekter i infesting vandet. Myg bruge stående vand som grobund. Fjern dækslet, når regnen forventes så du kan holde din tønde fyldt.

•Adgang vand med en spand eller overbrusning kan fra toppen af tønden. Nogle kommercielle Tønder omfatter en tud i bunden af tønde for brugervenlighed, men det er ikke nødvendigt. Dypning vand fra toppen af tønden, efter behov, fungerer godt og eliminerer behovet for en tud.

•Brug vand fra tønde til vand din have eller vasker bil. Fordi det er ufiltreret, er regnvand ikke anbefalet til madlavning eller drikke.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com