Årlige planter med palme-lignende blade, der blomstrer en gang pr. sæson

February 13

Årlige planter med palme-lignende blade, der blomstrer en gang pr. sæson

Årlige planter er varme sæson planter, der dør tilbage i efteråret. De er undertiden stauder i tropiske zoner, men udføre og dyrkes som enårige i de fleste dele af den amerikanske etårige planter kan plantes fra frø, men er generelt plantet som planter til at give dem et forspring på vækstsæsonen. At finde planter med specifikke træk, såsom palm-lignende blade kan være vanskelig. Et par planter svar til detaljerne.

Håndformede og Palm-lignende blade

Håndformede blade er forskellige fra palm-lignende blade. Håndformede refererer til arrangement af veining i bladene på en plante og kan være enten finnede eller håndformede. Håndformede årer radiate ud fra et centralt sted mens finnede blade suppleant langs Midtribbe meget gerne en fisk skelet omkring rygsøjlen. Palm-lignende blade er formet som en palme med dyb fliger og spidse indlægsseddel ender. Arrangementet vene er håndformede i palm-lignende blade.

Castor bønne

En etårig plante, når der dyrkes i USA, castor bønne plante (Ricinus communis) er naturligt hjemmehørende til Afrika. Det blev dyrket for olie af bladene, men findes i haver til entydighed af dets struktur. Planten har palm-lignende blade består af otte strålende foldere og producerer små inconspicuous grønne blomster, der bliver spiny røde frø bælg med spraglede bønner inde. Castor bønne bør ikke dyrkes, hvor børn, heste og andre dyr spille og spise. Bønnerne er smuk at se på men er giftige og indeholde dødbringende giftstof ricin. Afskåret blomster, før de kan danne de farlige bønner.

Cleome

Cleome eller spider blomst (Cleome hassleriana), er en fælles etårig plante, som blomstrer i løbet af én sæson og derefter vil dø tilbage. Det frø frit selv, og anlægget har 5-tommer lange palm-lignende blade. Blomsterne er usædvanlig, dinglende som edderkopper fra stilke. De er behåret, lidt spiny og afholdes i blomsterklaser. Årligt kan vokse til 4-fod høj og 1-fod bred og fås i pink, lilla og hvid. Blomsterne kun opstå i sommer, og derefter anlægget vil dø efter såning.

Kardinal bjergbestiger

Også kaldet Ipomoea multifida, er kardinal bjergbestiger nært beslægtet med morgen herlighed vinstokke. Anlægget kan vokse op til 10 fod i længden og har palm-lignende blade. Det er en slyngende årlige der krøller omkring andre planter og strukturer til at bære sig ad. Kardinal bjergbestiger producerer 1-tommer dybe røde blomster med hvid strube i sommersæsonen; derefter vin frø sig selv og dør. Frøene er giftige hvis spist, men er let spiret hvis direkte sået i foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com