Hvordan man dyrker en vindmølle palme i Washington, D.C.

February 14

Hvordan man dyrker en vindmølle palme i Washington, D.C.

Vindmølle Palmer (Trachycarpus spp.) er blandt de mest hårdføre trunkeret palms. De er typisk dyrket af gartnere i USDA hårdførhed zoner 7-10. Washington, D.C. er for det meste i USDA zone 6 med en splint af zone 7 i de sydligste områder nærmeste Potomac-floden. Vindmølle palms er fuldt hårdfør, når vintertemperaturer ikke falder lavere end 5 grader F. I District of Columbia falder vinter lavkonjunkturer i intervallet 5 til-5 grader. Med god placering af vind og en smule held, kan vindmølle palms dyrkes i Washington, D.C., ifølge "Hårdføre palmer til sydøst."

Instruktioner

•Plant en vindmølle palm i det ideelle område på din ejendom. En veldrænet jord, der er udsat for mindst otte timer i direkte sol dagligt er nødvendig. At mindske virkningerne af vinteren kold, site håndfladen på den sydøstlige side af en høj bygning til at beskytte det fra vinter vind og for den maksimale opvarmning af solen hver morgen. Undgå blæsende landestandarder og lave steder hvor kold luft swimmingpools.

•Kapacitet rodklump og jorden omkring vindmøllen palm frit fra sent forår til tidligt falde. Holde jorden jævnt fugtig, men aldrig tør eller klæg. Fra midten efteråret til foråret når temperaturerne er fedeste, ikke overrisle men tillader naturlig nedbør til at opretholde planten. Mættede jord eller våde blade i subfreezing vejr er potentielt skadelige.

•Sæt en tre til fire - tommer lag af økologiske muld over bunden af håndfladen. Udvide barkflis ud to fødder ud over den længst rækkevidde af fronds. Opretholde denne barkflis lag årligt. Overveje at trække sig tilbage barkflis i marts og April at tillade solens stråler til hurtigere varm jord i bunden af palm trunk. Når temperaturen når konsekvent mindst 80 grader F, barkflis jævnt fordelt over jorden igen.

•Fertilize to gange om året: engang i begyndelsen af April og andet gang i midten af juni. Bruge en kornet, langsom frigivelse gødning med en afbalanceret formel som 10-10-10. Det skal også indeholde mikronæringsstoffer, især jern, magnesium og mangan. Følg produkt etiket retninger for doser, overvejer håndfladen som en busk eller et træ til at bestemme dosering af plante højde eller stammen diameter. Befrugte ikke hule i efteråret eller vinteren.

•Beskyt fronds og voksende spids af vindmøllen palm når en isslag, tunge våde sne eller en temperatur under 0 grader F forventes. Løft fronds i en opadgående V-form og pak dem forsigtigt med et gammelt lagen eller andre letvægts isolerende stof. Binde dækker med reb og placere et vandtæt stykke af hvid plast eller lærred over fronds, voksende spids og stammen. Fjerne belægninger efter stormen, eller når temperaturer bor over 10 grader, således at anlægget er udsat for sollys og luft.

Tips & advarsler

  • Om vinteren er holder den voksende spids tørre vigtigt. Indeværende aflæsse er hvor nye fronds opstå i forsommeren--i bunden af alle blade på toppen af stammen. Is, regn eller sne, der ligger til den voksende spids og derefter fryser potentielt dræber den voksende spids. Svampe rot opstår også, hvis nogen kort, umodne fronds i dette voksende tip er frosset når våde; de vil ikke blive bemærket indtil sommeren, når de nye blade forventes at vokse.
  • Børst is og sne fra blade til at reducere vægten stress i vintermånederne.
  • Overveje plantning vindmølle håndfladen i en bevægelig stor container. På den måde kan du rulle planten ind i en garage under dårligt vintervejr eller overvintre det i en solrig-windowed, uopvarmet skur.
  • Når den voksende spids af en palme er dræbt af kolde, regrow vindmølle palm ikke en anden. Det er effektivt dømt anlæg, der vil dø når enhver resterende grønne blade bliver brune med tiden.
  • Med en potentiel højden af fra 10 til 20 fod høje bliver en vindmølle palm stadig vanskeligere at beskytte mod vintervejr som det bliver højere.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com