Hvordan gør jeg vakuum ren min Pool?

February 14

Så meget sjov som pools er, de meget hurtigt blive fyldt af efterladenskaber fra træer og andet skrammel. Snavs, skrald og andet, der falder i poolen gøre det langt mindre tiltalende og kan skade udstyr. Dette er grunden til, at det er vigtigt ikke kun at støvsuge din pool regelmæssigt, men at gøre det korrekt. Du skal bruge nogle form for pool vakuum til at opnå dette, men din pool butik bør have de fleste af hvad du har brug for.

Priming og opsætning

Find de slange, du bruger til at forbinde pool vakuum til filtersystem. Tilslut slangen til vakuum hovedet, så læg resten af slangen ud nær swimmingpoolen og begynde at fylde den med vand. Skubbe den vakuum enden af slangen ned i vandet, og flytte den hånd over hånd ned og ind i puljen. Dette skubber alle luften ud af slangen, fylde det helt med vand i stedet. Endelig trække åbne skummer, og træk kurven ud. Hvis du har problemer med at fjerne kurven, prøve at dreje pool pumpe ud--skummer sucking kurven ned, og suge kan holde en fuld kurv fast i skummer.

Støvsugning

Kun når slangen er primet bør du begynde at støvsugning poolen. Både over - og i-bassiner præsentere deres egne udfordringer, så du bliver nødt til at praksis på din pool. Den største hindring for overjordiske pools er, at du ikke muligvis se hvad du støvsugning og styre vakuum let fra ydersiden af poolen, som du støvsugning noget i nærheden af dine fødder. På den anden side har i bassiner du hælder over kanten at presse noget ned til under fødderne, så du ved et uheld falder i poolen mens støvsugning. Du skal tømme dine lommer før støvsugning, og hvis du falder i, se for at få viklet ind i slangen--du er bedste at have nogen inden for hørevidde, når du arbejder.

Simpelthen rullende vakuum hovedet over gulvet i poolen vil suge op snavs under din støvsuger--meget ligesom støvsugning et værelse. Mens du støvsugning, kan du også churn op en masse snavs og støv i poolen, som vil gøre det svært at se. Hvis det sker, vent et par minutter for at rydde. Hvis din støvsuger begynder at miste suge, lukke pumpen og klart ud filter og kurv. Når du starter pumpen, arbejder tomrummet igen.

Automatisk Cleaners

Der findes en bred vifte af automatiske rengøringsmidler. Disse er maskiner, normalt robotter, som automatisk køre rundt i bunden af puljen og vakuum eventuelle rester, der er der. Disse maskiner er ret pebret, men dyrere enheder vil sandsynligvis være mere holdbare og effektive. En dyrere pool renere vil også kræve at blive tømt sjældnere, hvilket gør dit liv meget lettere. Check "Ressourcer" til links til en række automatisk pool rengøringsassistenter. Hvis du køber en, Følg instruktionerne omhyggeligt eller finde retninger på selskabets hjemmeside. Du vil til sidst finde ud af, hvordan du bruger system på din egen, men gør det rigtigt første par gange vil sikre en længere levetid for maskinen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com