Den bedste gødning for blomstrende stauder

July 25

Den bedste gødning for blomstrende stauder

Stauder er blomster, der blomstrer i foråret og sommeren måneder og gå hvilende over vinteren. For optimal blomstrende, begynde gartnere en gødskning rutine i det tidlige forår lige efter den sidste frost. Vær sikker på at stoppe befrugtende i sensommeren, så nye vækst ikke vil ske ved vinterforhold.

Gødning krav

For at forstå hvad næringsstoffer, din jord mangler, skal du få en jordanalyse fra din lokale udvidelse kontor. Købe jord pH testkit og grave flere 6-inch huller i hele din værftet til at indsamle prøver. Tillad prøver at tørre før du sender dem til laboratoriets adresse oplyst på den test kit. Gøre jord ændringer og bruge en gødning, der tilføjer næringsstoffer til din værftet, baseret på resultaterne.

Gødning kommer i to typer: langsom frigivelse og hurtig udløsning. Langsom frigivelse bidrager næringsstoffer over en periode på fire til seks uger, mens quick release gør næringsstoffer hurtigt til planter men skal genanvendes hver to til tre uger. Vælg den type, der bedst gavner din værftet vedligeholdelse tidsplan og værftet størrelse. Det er lettere at anvende hurtig frigivelse gødning til små værfter, fordi de generelt kommer i en sprayflaske, som du vedhæfter til din slange. Langsom frigivelse er næsten altid fundet i et granul form for spredning enten i hånden eller en gødningsspreder. Se NPK (nitrogen, fosfor og kalium) beløb på posen eller flasken. NPK står for mængden af hvert næringsstof i posen eller flasken. Brug din jord testresultater til at hjælpe dig med at afgøre, hvad der er rigtigt for dig.

Bedste gødning for stauder

Bruge en all-purpose vegetabilsk gødning, der er højt indhold af fosfor. Du kan bruge gødning med NPK beløb som 5-10-5 eller 10-15-10. Fosfor hjælper med at lagre og overføre energi gennem fotosyntese. Naturlige former af fosfor er ikke let absorberes af planter; derfor bruge en høj gødning i en af de mest essentielle næringsstoffer for hurtig plantevækst. Ligeledes fosfor hjælper planter hurtigt etablere rødder, stimulerer blomstrende og forbedrer sundheden for planter.

Hvordan man kan anvende gødning

Vand dine blomster i to dage i træk før du anvender gødning for at mindske risikoen for at brænde dine planter. Fortynd flydende gødning efter retninger og hæld i en sprøjte, der er knyttet til din haveslange. Give din flerårige haven en selv spray ved at gå langsomt når du spray. Vær sikker på at sprøjte alle dine blomster vokser i containere eller ampler.

Granulet gødning er lidt lettere at sprede sig, fordi du kan se, hvor de falder. Hånd-spredning eller bruge en gødningsspreder for lange rækker af stauder. Vand området grundigt efter ansøgning. Gentag din gødning program baseret på etikettens anvisninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com