Hjemmelavet træ-håndteres bestik

February 14

Hjemmelavet træ-håndteres bestik

Træ bestik låner en rustik smag til ethvert sted indstilling. Holdbar og blød at røre ved, det er et attraktivt alternativ til metal bestik. Mens træ smør knive eller skeer arbejder godt for tjener op en pat smør eller smide en salat, er de generelt mindre ønskeligt for enhver bestik, der går i munden. Som et kompromis, vælge redskaber, der har sølv eller rustfrit stål hoveder med træ håndtag.

Kilder til håndlavet bestik

Som med de fleste håndlavede varer er håndskårne træ bestik typisk sværere at finde gennem større leverandører. Ikke helt discount generelle houseware butikker, men centrere din søgning rundt kunsthåndværkermarkeder og uafhængige gavebutikker. For eksempel, sælger Chicagos smarte Branca Boutique (branca.com) udpræget håndskårne skeer, gafler og knive som en af butikkens eget bestik linjer. Online kilder såsom etsy.com tilbyde adgang til håndværker carvers fra hele verden. Hvis du er åben for brugte samleting, tjek oversigter over budgivning-baseret leverandører som ebay.com.

Carving bestik håndterer

Hvis du er ny til udskæring, giver bestik håndtag et relativt simpelt projekt, ideel for at praktisere dine nye hobby. Du kan simpelthen praksis din whittling teknik, kan du finde det enkleste til at starte med all-træ redskaber, såsom salat tænger, spatler eller servering skeer. Som du fremskridt, kan du også designe træ håndtag til at passe ind i færdige skeen skåle eller kniv knive. Den standard teknik kræver du at gøre to flade, lige så store strimler, derefter til sandwich dem sammen rundt i bunden af køkkenredskaber. Afhængigt af din særlige design, kan du bruge en træ- eller metal pind til at holde de to halvdele sammen. Omhyggelig slibning er normalt nødvendige bagefter at sikre at bestik er behageligt i hånden.

Pleje

Det anbefales generelt at holde dit træ redskaber ud af opvaskemaskinen, blot vaske dem med varmt vand og en blid fad vaskemiddel. Stedet for at lade en træ køkkenredskaber i blød, simpelthen krat det ned forsigtigt, skyl, derefter overlade det til luft tørre. Afhængigt af finish af træ på dit bestik, kan du lejlighedsvis gerne olie dem for at genoprette deres oprindelige glans. Når du olie, brug en blød klud til energisk gnide hele træ del af hver køkkenredskaber, indtil der ikke mere skinnende områder. Ellers bliver repatrieret olier pool på den overflade, at skabe en ujævn og plettet mønster eller kommer ud på dine fingerspidser og dug.

Populære Woods

Træ bestik kan komme i en næsten endeløs række af woods, fra kirsebær til Birk til bambus. Bambus nyder særlige popularitet for shoppere på jagt efter de grønneste produkter. Da bambuss hurtige vækst, rangerer dens træ højt blandt de lettest vedvarende materialer til bestik.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com