Ulige blomstring pære planter

February 14

Ulige blomstring pære planter

Usædvanlige udseende blomster i din have kan tilføje tekstur, farver, højde og forskellige til en ellers almindelig, run-of-the-mill landskab. Fra den mærkeligt smukke til den mærkelige lugte, der er en række ulige blomstring pære planter at vælge imellem, kan gøre din have til et punkt af interesse.

Hymenocallis Narcissiflora

Også kendt som spider lily eller den peruvianske påskelilje, Hymenocallis narcissiflora er en pære plante, der trives i sol og fugtig jord. I løbet af sommeren, vil klokke-formede hvide blomster blomstre i slutningen af et to-fods stilk. Længe spidery whiskers udvide bag bell af blomsten.

Dragon Arum

Dracunculus vulgaris, mere almindeligt kendt som dragon arum, er en lys rød blomst, der stammer fra Middelhavsområdet og kan spredes ved både frø og pære forskydninger. Mens det kræver lidt vedligeholdelse og er en temmelig hårdfør blomst, sætter blomsten off en lugt ikke ulig rådnende kød for at tiltrække insekter til bestøvning. Det er også kendt som en dragon lily eller stank lily.

Corpse Flower

Denne blomstrende knold er passende navngivet for sin stærke lugt, der ligner rådnende æg eller rådnende kød. Den blomstrer kun hver et til tre år med dens blomstre, kun varede omkring to dage. Anlægget selv kan nå højder på mere end seks fødder; Når blomstringen, kan det nå op til 20 fod høj og 15 fod på tværs

Libanon Squill

Denne hårdføre pære producerer en blomst i det tidlige forår, der kan nå seks inches i højden. Blomsten vil have mørke blå striber på hvid eller blå kronblade. Det vokser godt i rock haver eller gryder, der modtager fuld sol eller delvis skygge og producerer en krydret duft.

Fritillaria Meleagris

Også kendt som guinea-høne blomst, Fritillaria meleagris har en særskilt skunky duft. Blomsterne er normalt hvide eller violette klokker med en plettet eller ternet mønster. De kan vokse til at nå frem til 8-12 inches i højden og trives i let skygge og kølige fugtige forhold.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com