Wire svejsning instruktioner

February 14

Når metal er revet, eller pauser, svejsning er den bedste måde at løse metallet. Svejsning er pålidelige, stærke og kan til tider give et metal stykke et helt nyt liv. Wire svejsning er en teknisk praksis, der kan tage år at lære korrekt. Det tager en rolig hånd, og en rolig teknik. Lære nogle af grundlæggende, og lære de tips, der vil holde dig sikker, er væsentlige til at blive en god svejser.

MIG og FCAW svejsning

MIG-svejsning, eller wire svejsning, er en af de mange teknikker til at svejse metal. En elektrode, eller en elektrisk leder, er foder gennem en ledning, svejsning pistol, der har en spole af metal wire rullet inde. Som wiren er blevet fodret gennem pistol, skudt en elektrisk strøm mellem metaltråd og elektrode, smeltende ledning fra pistol på det metal, du er svejsning. MIG-svejsning bruger gas fodret gennem svejsning faklen til at beskytte dig fra den elektriske nuværende bue, der passerer mellem wiren og elektrode. FCAW metode ligner MIG-svejsning, men det behøver ikke en gas til at beskytte bue fra svejseren. Grunden til den ikke behøver en gas skjold er fordi wiren er infunderes med en flux kerne, som beskytter bue.

At lære at svejse

At lære at svejse kan tage lidt tid, så før flytter til en faktiske projekt prøve at øve din teknik på et stykke skrotmetal. Ved hjælp af wire svejsning er ganske enkel. Tryk på udløseren på din wire pistol over det område, du ønsker at svejse. Efter et par sekunder vil du begynde at mærke en perle af metal pooling over dit ønskede område. Du kan derefter trække eller skubbe pistolen langs den tilsigtede svejsningen. Skubbe svejsning pistol tendens til at gøre for en mere glat og ren udseende.

Sikkerhedsudstyr

Når du laver nogen form for svejsning, er det vigtigt for dig at praksis sikkerhedsforanstaltninger. Sørg for at arbejde i et område, der er intetsteds nær Brandfarlig væske eller materialer, som svejsning er en høj varme praksis. Svejselysbuen af din pistol er helt lyse og varme, så det er vigtigt for dig at beskytte dine øjne og hud. Iført en svejsehjelm vil beskytte dit ansigt og øjne fra arc. Bære tøj, der ikke hænge alt for løs, og bære en lang skjorte, der ikke har manchetter, at hænge. Brandsikre svejsning handsker er også påkrævet, når du arbejder med en wire svejsning pistol.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com