Korrekt beskæring af vinstokke

February 15

Vokser vinstokke i en hjem haven tilføjer en speciel design touch, især når vinstokke er uddannet til at vokse over et espalier, arbor eller anden struktur. Blomstrende vinstokke giver en baldakin af skygge, tilføje dybde til en have og producere den ekstra fordel af en sød frugt ideel til at spise eller vinfremstilling. Men før du kan nyde frugterne af dit arbejde, er det vigtigt at beskære vinstokke korrekt under deres tidlige vækst år.

Hvorfor beskæring er nødvendige

Beskæring fjerner visse dele af de druer druesorter. Vinstokke skal beskæres således, at de udvikler en stærk vin struktur og fortsætte med at bære kvalitet frugt. Beskæring er også nødvendige for at sikre god vin udvikling for næste års høst, til at kontrollere skader af insekter og mindske risikoen for sygdom. Ved beskæring opretter du en ordentlig balance mellem vin, blade og frugter, der fører til en sund plante og god frugt udbytte.

Nogle druer druesorter har brug for en masse af sollys og blade til at støtte frugten. Ved beskæring giver du planten med støtte it-behov, samtidig med at fjerne overskydende stængler og blade, at hæmme sin vækst.

Beskæring også lader dig styre udbyttet, således at anlægget har de rette næringsstoffer til at vokse og modnes kvalitet frugt. Beskæring fjerner du overskydende knopper for at minimere afgrøden til hvad planten kan klare. Dette vil resultere i klaser af druer, der er af høj kvalitet. For at afgøre, hvor mange knopper til at fjerne, veje de beskæring vinstokke du fjernet. For hvert pund, nip 10 knopper.

Når at beskære

Beskæring bør begynde, så snart din vinstokke Vis vækst. Korrekt beskæring er væsentlige i den drue vin første tre år af vækst. Under det første år, fjerne alle frugter og laterale skud at tillade vin at udvikle strukturelt. I det andet år, fjerne alle frugt men holde laterale skud, der vokser fra drue vin trunk. I det tredje år, Tillad knopper og frugt til at vokse.

Når den drue vin begynder at bære frugt, beskære årligt. Ældre vinstokke, gøre en årlig beskæring for at fjerne gamle frugtbærende Stokke. Nogle sorter af vinstokke kan være nødvendigt at beskæres to gange om året, alt efter deres vækstsæson. Nogle sorter vokser hurtigere i slutningen af vinteren og det tidlige forår, mens andre gør de fleste af deres voksende i sommermånederne.

Det bedste tidspunkt at beskære er i dvale sæson, som i de fleste klimaer generelt kører fra januar igennem det tidlige forår. Beskæring i løbet dvale sæson reducerer risikoen for at skade knopper eller vigtige vækst strukturer.

Hvordan man korrekt beskære

Beskæring teknikker kan hjælpe dig med at træne dine vinstokke klamrer sig til en struktur eller vokse i en bestemt retning. To beskæring metoder er bilaterale og kran. Med metoden bilaterale er vinstokke dyrket på en T-formet struktur. Beskære eller fjerne noget, der vokser ud over T en del af strukturen. Med metoden kran vokser vinstokke på en tværgående struktur design. Når væksten strækker sig ud over kanten af strukturen, beskære det.

Spur beskæring og sukkerrør beskæring er to flere måder at korrekt beskære vinstokke. Med spur beskæring, bestemme de hvilende skud fra det foregående års vækst og fjerne dem med otte-tommer intervaller. Skåret ned skyder de resterende så der flere knopper tilbage.

Med cane beskæring, beskære omkring fire nye frugtbærende Stokke på hver vinstok. Holde frugtbærende stokke, der er godt modnet. For vin druer, beskære alle, men 30 knopper pr. plante. For at spise druer, beskære alle, men 80 knopper pr. plante.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com