Hvordan man laver uden for værftet dekorationer

February 15

Uden for værftet kan dekorationer føje en følelse af lune og sjov til din græsplæne og haven, at bringe farve og personlighed til en kedelig landskab. Du kan gøre dine egne udenfor gården dekorationer som springvand, vindmøller, vandfald og der ønsker brønde med lidt kreativitet og et par forsyninger. Det er nemt at oprette og dekorere en ønskebrønd godt at du kan forvandle til en plantageejer eller et springvand.

Instruktioner

•Saml base for dine ønsker godt ved at knytte 4 30-tommer behandlet firkantet træ plader sammen i en boks dannelse. Før du indsætter skruerne, drill pilot huller til at hjælpe de skruer, der passer placere lettere. Tillægge de fire sider, skaber en bunden for din godt de resterende 30-tommer kvadrat ark af behandlet træ.

•Sæt 18-tommer behandlet træplader til midten af to modsatte sider af dine ønsker godt. Disse er risers til toppen af din godt. Vedhæfte bestyrelser på indersiden af brønden lige under randen. Husk at bore pilot huller for at indsætte skruer lettere.

•Lay 1 af din 30-af-6 tommer boards på en flad overflade. Markere midtpunkt øverst på brættet. Gøre en mark 1 tomme fra bunden på begge sider af brættet. Tegn en lige linje fra midtpunktet til hver 1-tommer-mærket, reelt gør en trekant. Skåret linjerne, så du nu har en gavl understøttelse af taget af din der ønsker godt. Gentag denne proces med en anden 30-af-6 tommer bord, så du har to sidestøtter til taget af dine ønsker godt.

•Sæt den længste side af hver trekanten til risers på begge sider af godt, så de står over for hinanden. Nederst i midten af Trekantens længste side skal knyttes til toppen af riser indlæg. Begyndelsen på toppen, tillægger trekant understøtter, at skabe en gavl-type tag otte 30-af-6 tommer behandlet træplader. Den sidste bord vil være længere end trekant understøtter, at skabe en overhæng for dine ønsker godt.

•Glue river klipper til bunden af ønsker godt for en woodsy, naturlige værftet dekoration. Liquid negle fungerer godt som klæbemiddel til dette projekt, da det er vandtæt til udendørs brug. Lå der ønsker godt på sin side, og fastklæb klipper til én side ad gangen, at lade den klæbende tørre, før du vende det for den næste side.

Tips & advarsler

  • Dekorere din der ønsker godt med blomster af sidder en plante stå inde i bunden, så blomsterne synes at være voksende i brønden. Linje basen med en dam linjefart og tilføje vand og en pumpen til at skabe et ønske og springvand.
  • Brug altid behandlet træ til ethvert udendørs byggeprojekt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com