Planter & træer rådyr spiser ikke

August 20

Planter & træer rådyr spiser ikke

Rådyr kan være katastrofalt at en have eller græsplæne. De bruger ofte folks værdsatte træer, planter og blomster som et måltid. Hvis du har et problem med hjorte ind i haven og fodre på dine planter, afskrække dem ved at plante det meste træer og planter, som de spiser normalt. Selvfølgelig, når hjorte bliver sulten nok, vil de spise næsten alt. Men plantning ting de ikke gerne vil være en stor hjælp.

Green Mountain Buksbom

Hvis du er på udkig efter en hjorte-resistente planter, der kan også bruges som en hemmelig raster, vælge den grønne bjerg boxwood. Du kan lade denne busk vokse frit, eller beskære det ind i en form. Det vokser omkring 5 fod høj og 3 fod bred og er hårdfør gennem vintre i kolde klimaer. Grøn bjerg boxwood buske vokser godt i fuld sol, men kan ikke håndtere lerjord eller jord uden ordentlig dræning.

Hvid blomstrende kornel

Den hvide blomstrende Kornel er et populært træ til landskaber, både i naturen og i dyrkning. Dette træ vokser til omkring 30 fod høje og producerer klynger af små hvide blomster i det tidlige forår. Det producerer også lyse røde blade i efteråret. Hvid blomstrende kornel træer kan håndtere mange forskellige jordtyper og vokser bedst i delvis sol.

Vinter King Hawthorne

Vinter king hawthorne er en hjorte-resistente træ, der vokser op til 25 fod høje og har en spredning af 20 fod til 25 fod. Dette træ er typisk bruges som en pryd træ i landskabet. Det har en afrundet form med grå grene, skarpe torne og grønne blade, der forvandler rød, guld og bronze i efteråret. Dette træ producerer hvide blomster i foråret. Det trives i fuld sol og er tolerant over for mange forskellige jordtyper.

Påskelilje

Hjorte vil ikke spise en af de mest populære og genkendelige blomster i foråret, påskelilje. Påskeliljer er flerårige blomster, der vokser fra pærer. De producerer store, prangende, trompet-formet blomstrer om foråret. Løgene kan være nuancer af hvid til lys gul og kan være alt fra 6 inches høj til 24 inches høj. Påskeliljer vokser bedst i delvis sol og fugtig, veldrænet jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com